Upoutávka: Arkády Downmall 2014

Autor: Eastern Gravity, kategorie: Video, vydáno: 14.11.2013

ikona„Právě jsem přejel čtyřiceti kilometrovou rychlostí eskalátor v obchodním domě!“

Říkáte si science-fiction? Nikoli, tvrdá realita z úst mistra světa ve fourcrossu, Tomáše Slavíka. Nevíte co to má znamenat? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči na šestý ročník extrémního závodu ve sjezdu horských kol v útrobách obchodního domu, Arkády Downmall 2014!

Zasvěcenější z Vás jistě tuší, o co se jedná, a co jim 18. ledna 2014 nabídne česká a světová špička nejodvážnějších sjezdařů a fourcrossařů v pražském obchodním domě Arkády. Po roce opět okusí na vlastní gumy kluzkou podlahu, ostré hrany eskalátorů a dřevěné překážky jména jako Slavík, Prokop, nebo mladá naděje českého sjezdu, Jan Čepelák.

Koho by snad neuchvátila rychlost, kterou se bude třicet profesionálních závodníků neohroženě řítit pouze pár centimetrů od přihlížejících diváků, v tom určitě nechá velice zásadní zážitek čtveřice borců na šestadvacetipal­cových kolech, během Dakine MTB Contestu. Českého „Lídra“ Tomáše Zejdu doplní polský Szymon Godziek, nebo dokonce až z dalekého Ruska Pavel „CherryBomb“ Alekhin.

Své místo si na Eastern Gravity akcích vydobila samozřejmě také malá kola, tedy potetování hoši na BMX strojích. Michael Beran, Vilibald Vítek a další, se jistě nenechají zahambit jejich pomyslnými soky na horských kolech a během Eastern Gravity BMX Contestu ze sebe vymáčknou ty nejlepší triky, kterými bodují na světových soutěžích.

Po každé tvrdé práci přichází čas na zaslouženou odměnu, která přijde na řadu na Jägermeister Afterparty v TopGear Baru. Samozřejmostí je účast všech závodníků a lidí okolo tohoto unikátního závodu. Chlapci budou předvádět celý den slušnou porci extrému a jistě potvrdí bikerské renomé až do ranních hodin. Samozřejmě společně s Vámi!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 14.11.2013 v 15:02

    koukám že v zimě když se nehraje fotbal tak nemá nova sport co vysílat... aspoň že tak!

  • anonymní uživatel Marek 14.11.2013 v 15:56

    buržoázní bar

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí