MojeKolo

Jan Kasl na Fiat Nine Knights

Autor: Jan Kasl, vydáno: 18.11.2013

ikonaLetošní biková supersession Fiat Nine Knights je už dávno za námi. Pojďme se ale k této unikátní akci ještě jednou vrátit skrze luxusní fotky Jana Kasla.

Fiat Nine Knigts to není závod, je to pohodový týden, kdy se na jednom svahu sejdou nejlepší jezdci pod dohledem předních kameramanů a fotografu a se snaží posunout mountainbiking zas o kousek dál. Akce to není jen pro vyvolené, zúčastnit se má možnost každý biker, stačilo zaslat krátké video a doufat, že vyberou zrovna jeho.
Novinkou však letos bylo, že se Nine Knight otevřeli i fotografům. Ke čtyřem pozvaným se připojil vítěz kvalifikace Jan Kasl, který porotu přesvědčil svými fotkami, že právě on je ten pravý. A teď máte možnost podívat se, co Honza během týdenního focení v italském Livignu vytvořil.



 


Honza Kasl s touto fotkou vyhrál v kategorii „lifestyle“ a odměnou mu bude víkend v Madridu se vstupenkou na freestyle motocross závod Red Bull X-Fighters.
Na Fiat Nine Knights mimo jiné probíhalo natáčení filmu Signatures. A už teď se v můžete těšit na oficiální trailer, který vyjde za několik málo dní.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ondraa 18.11.2013 v 23:09

    Ta fotka s oslíkem je fakt super, bezkonkurenční osobní jednosedačková lanovka ;)

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 19.11.2013 v 14:46

    je to zejda nebo to neni zejda?

  • anonymní uživatel Michal 19.11.2013 v 15:20

    Je to Zejde

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 19.11.2013 v 15:37

    tak doufám že bude report i od něj....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí