MojeKolo

Video: Přemek Tejchman 2013

Autor: Dušan Mihalečko, Ondra Kinkor, kategorie: Video, vydáno: 20.12.2013

ikonaPřemek Tejchman je bikový univerzál, umí jak na DH, tak 4X, stejně tak i na enduro kole. Vše samozřejmě na velmi dobré úrovni. Důkazem předchozího tvrzení je, že v první ročníku Specialized Enduro Série skončil na celkovém druhém místě.







Přémo, jak vzniklo následující video: „Dlouho jsem měl myšlenku videa v hlavě, ale pořád nějako nebyl čas a kdo by to uskutečnil. V dnešní době točí každý videa jako na běžícím pásu, chtěl jsem ho udělat zajímavé a něčím ho odlišit, aby si ho každý lehce zapamatoval.“





Velké díky patří Dušanovi Mihalečkovi a Ondrovi Kinkorovi, že z tak malá dokázali udělat toto, díky. Další díky patří sponzorům: COMMENCAL, SUNTOUR, ODI, ANSWER, HAYES, MANO BIKE, UFO, WTB, Czech Sport Group, GOFreestyle a lidem kolem mě za podporu



Ale dost bylo slov, nyní je čas na Přému a jeho edit z podzimního ježdění a tréninku.

Foto: Marie Kopřivová Photography

Diskuze

  • anonymní uživatel Honza Kopřiva (jxk (a) jxk.cz) 20.12.2013 v 10:58

    Jen tak dál Přémo a díky za podporu ;-) www.gofreestyle.cz

  • anonymní uživatel Užaj 20.12.2013 v 20:22

    docela jsem se na shlédnutí těšil. dokoukal jsem to z respektu k jezdci. no, jezdec takovýho kalibru by zasluhoval trochu něco lepšího.

  • anonymní uživatel Jakub Šosvol (jakub.sosvol (a) gmail.com) 20.12.2013 v 20:59

    Souhlas s Užajem. Po přečtení úvodního textu jsem se těšil, ale tohle je fakt nuda. Myšlenka byla, ale nějak se Vám ji nepodařilo přenést na plátno. Pro mě tohle video ničím nevybočuje z řady těch ostatních. Přéma by si fakt zasloužil lepší edit.

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 21.12.2013 v 12:24

    Souhlas s klukama. Začátek videa mě bavil a těšil jsem se, co bude dál, ale pak následoval jen zmatenej střih a najednou konec. Respektive ještě jsem čekal, že tam pošle nějaký peklo z těch kamenů a místo toho tam skočila černá obrazovka. :/

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 21.12.2013 v 12:41

    Ale obráceně, fotky jsou naprosto TOP!

  • anonymní uživatel Vali 23.12.2013 v 14:45

    asi se přidám k ostatním ohledně videa, fotky a text mě nalákaly, začátek videa mě zaujal a pak to spadlo do klasiky, ale protože kritka má bejt konstruktivní řeknu konkrétně co mi vadilo. Pokus o lanovku, která se třepe, je zbytečně z dálky a prakticky nejede mě vadí nejvíc, naprosto zbytečně ničí snahu o profi look videa a kdyby tam nebyla těch pár vteřin nic se nestalo, vloženej burn efekt taky tak, dle mě spíš na obtíž u takhle krátkýho videa, kde se snažíte něco ukázat a ne tím efektem jen propojit nenavazující záběry, některý střihy mohly bejt trošku svižnější a celkově mohlo bejt video delší, takle z ježdění neni moc vidět, zbytek byl bych řekl průměrnej, možná pro příště i živější muzika by to trochu víc rozhejbala, toť můj názor, doufám že se to nikoho nedotkne, ale lepší vědět co je blbě než se chlácholit jak je to super, peace :)

  • anonymní uživatel Přéma (prema.t (a) seznam.cz) 23.12.2013 v 20:31

    věděli jsem že to nebude dokonalé video ale měli jsme na to hrozně málo záběru aby se dodělalo a bylo perfektní :-) ale na příští rok plánujeme větší a lepší produkci se vším všudy z celého roku ob měsíc takže rozhodně se je na co těšit ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí