Cam Zink za YT

Autor: Keli, vydáno: 17.1.2014

ikonaNěmecký výrobce kol YT Industries letos výrazně posiluje svůj freeride tým, po nedávném přijetí Yannicka Granieriho, sáhli tentokrát po hvězdě ještě větší a nyní bude na YT soupisce i Cam Zink.

Kompletní sestava FR týmu Young Talentu je obdivuhodná Andreu Lacondeguy, Cam Zink a Yannick Granieri.





Neuvěřitelné! YT industries zkupují monopol na freeridovou špičku!
Nečekaná zpráva zastihla dnes ráno celou bikovou veřejnost když vyplula zpráva, že muž s oficiálně největšíma koulema a největší odvahou z letošního rampage, Cam Zink podepsal spolupráci s německou firmou YT industries. YT kteří se specializují na kola na gravity disciplíny a každý rok, díky nestandardním cenám a ještě nestandardnější výbavě svých kol, nechává všechny minimálně evropské bikery slintat nad jejich modely okopnutými např. komplet na BOSu a nejvyššímu Sramu, případně kompletně na novém Marzocchi za zlomek ceny, kterou by mohla nabídnout jakákoli konkurenční značka.

Pod jejich křídly už lítají (bez nadsázky) slopestyler a dirtař Yannick Granieri aka pan #prvnídoublefron­tflipnamtb>#az­druhydoublefron­tflipnamtb a „španělák“ Andreu Lacondegu, pan #netřebadodávat­nicvíc

Všichni jsou z přestupu samozřejmě „so stoked“, od Cama, který se vyjádřil, že nabídka jezdit pro YT se neodmítá (ostatně vzhledem k tomu, že značka Hyper, kterou reprezentoval dříve produkovala primárně klasická „tesco kola“ a pár prototypů pro Zinka), přes ředitele a zakladatele firmy, marketingového managera až po svářeče.

Nezbývá než se těšit na to, kolikrát to na Young Talentu Cam Zink smotne přes hlavu letos a na jak nesmyslně velkém skoku.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jirka 17.1.2014 v 12:11

    prvy double frontflip na MTB dal Bienvenido Alba nie Yannick ;)

  • anonymní uživatel HiPP 17.1.2014 v 12:14

    je to samozrejme vyborna sprava,ale chleba lacnejsi opat nebude :D

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 17.1.2014 v 12:20

    Jirka: pravda, pravda - dolekop.com/... - opraveno

  • anonymní uživatel krtek 17.1.2014 v 12:24

    ten rám vypadá celkem "použitelně" :D

  • anonymní uživatel stofan 17.1.2014 v 19:46

    som zvedavi jako dlho im este vydrzi cenova politika ;)

  • anonymní uživatel bisty (bisty (a) seznam.cz) 18.1.2014 v 0:19

    no ty krádo, dobře oni rostou...škoda však, že za chvíli ta jejich kola nebudou o ceně o které vždycyky byly

  • anonymní uživatel Michal 19.1.2014 v 10:42

    Biky pěkné, jak DH tak Enduro. Ví někdo jak se ta značka vyslovuje?

  • anonymní uživatel mp 19.1.2014 v 16:00

    michal: jak by se to mělo vyslovovat? "jang talent" nebo "vaj tý" ne? jak jinak?

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 19.1.2014 v 16:56

    jako komponenty, který na ty kola dávaji - palec nahoru! hodně značek by si z nich mohlo vzít příklad a vlastně tim se*ou na hlavu velkejm bike monopolům a ukazujou veřejnosti, že to jde i levněji. Jen mě subjektivně se holt nelíbí ta značka, nevim proč, blbá zkratka? nemám rád Y? protože nemám rád kola Yeti? to je v hajzlu jak málo stačí, aby člověk kvůli pár nepodstatnejm kravinám obešel tuhle značku obloukem - ale tak, x lidí se na to naštěstí kouká rozumně, takže porostou dál a je to dobře....můj sen je EVIL UNDEAD, ať to stojí, co to stojí. Jen až na něj našetřim, tak už ten rám nebude na trhu )))))

  • anonymní uživatel agrrr 19.1.2014 v 20:55

    Mozno prave to, ze cely marketingovy tim je banda haluzakov jak napr. u Transition a nechce sa opicit po celom tom priemysle a evidentne ich nese*ie, ze ich nazov nie je zrovna "socialny" alebo inak zvucny... Zatial co sledujem ich stranky, vlastne od prveho DH modelu /za2000e/ ceny pomaly rastu - no aj vyber komponentov je rok co rok lepsi. Len tak dalej YT ! Uvidime co to spravi s cenami ak prejdu na trh do USA/CAN.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí