MojeKolo

Fourcrossový svátek JBC 4X Revelations bude 26. července

Autor: JBC 4X Revelations team, vydáno: 8.4.2014

ikonaPo velmi úspěšném ročníku JBC 4X Revelations 2013 jsme opět tu a vy u toho musíte být s námi!

V roce 2013 se v jabloneckém JBC bikeparku v areálu Dobrá Voda uskutečnil historicky první ročník závodu světového poháru ve fourcrossu s názvem JBC 4X Revelations. Unikátní závod, který se jel na území nejen libereckého kraje, ale i celé republiky poprvé, přilákal obrovské množství nejen skvělých závodníků z celého světa, ale hlavně nadšených fanoušků, kterých přišlo více než 7 000 a dle jejich ohlasů si akci velmi užili.





I v roce 2014, konkrétně 26. července, přicházíme zpět s projektem JBC 4X Revelations! A na co se můžete těšit tentokrát? Samozřejmě na souboje 4 jezdců na trati loket na loket, na obrovské skoky, lesní a kamenité sekce nebo wallride, který při loňském ročníku posloužil Michalu Marošimu k fourcrossovému předjetí století. Video ojedinělého manévru na internetu pokořilo hranici 7 milionů zhlédnutí! Stejně jako v loňském roce bude pro diváky připraven nejen adrenalinový zážitek v podání samotného závodu, ale také bohatý doprovodný program v podání koncertů, soutěží, představení hvězd MTB scény, masivní afterparty a mnoha dalších překvapení, které z eventu udělají ještě větší a šílenější akci. Podaří se nám společně pokořit hranici 10 000 diváků? Obhájí Tomáš Slavík, stavitel tratě a loňský vítěz závodu, své prvenství? Co si pro diváky přichystali organizátoři tentokrát? Přijďte se 26. července podívat do JBC bikeparku na Dobré Vodě u Jablonce nad Nisou a vše se dozvíte. A do té doby můžete sledovat naše internetové kanály, aby vám neunikla žádná z novinek.





Někteří z vás se možná ještě ptají, co je to vlastně ten fourcross. Všichni máme jistě v živé paměti olympijské zlato Evy Samkové ve snowboardcrossu. Fourcross přináší stejné napětí a velké akce, pouze závodníci neobouvají snowboard, ale sedlají kola a ve čtyřech se řítí obrovskou rychlostí kopcem dolů.





Předběžný program:
Čtvrtek 24.7.: Tréninky, beseda v amfiteatru v centru Jablonce nad Nisou a oficiální zahájení JBC 4X Revelations
Pátek 25.7.: Tréninky a kvalifikace, warm Up party (RedBull iBattle, Djs)
Sobota 26.7.: Tréninky, zahajovací ceremoniál a závod, official MOD afterparty (DJ Mosaken, Jagermeister Vibes, Live bands, DJ WILL4THMS and many more)

Další info hledejte na stránkách www.jbc4xrevelations.com a www.facebook.com/…xrevelations





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel dirt 8.4.2014 v 21:17

    Jedu, těšim se jak prase doprdele vypadá to mocně !!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí