Bike park Peklák spouští lano tuto sobotu

Autor: Maliňák, vydáno: 30.4.2014

Zdárec bando bajkových nadšenců! Tak to konečně ROZJEDEME!!!

Tuto sobotu rozjíždíme sezónu v našem Bike parku Peklák! Od této soboty bude kompletně vše v provozu – Bike park, Půjčovna sjezdových kol, Lanový park i Terénní tříkolky (káry). Na uvítanou pro Vás máme AKCI platnou na tento startovní víkend a to v podobě zlevněného jízdného! Jednoduše vemte kámoše a získáte jednorázovou slevu na celodenní permici! Když budete 2 – 4, každého vyjde permice na 250,–/den. A když Vás bude tlupa 5-ti a víc, každý se sveze za dvě čenta (200,–)!





Již zmíněná PŮJČOVNA KOL letos nabízí dvě celoodpružená kola Agang Ninja 2.0 2013 ve velikostech M a L a novinku v podobě biků Specialized Status I ve velikostech 1×S a 3×M.





Na tratích jsme opět mákli jak se patří, takže se máte opět na co těšit! Přibylo hafo dřevostaveb, doladily se skoky, klopenky,…

Defektů se bát nemusíte! Pokud se vám cokoliv během sobotního ježdění poto.., první pomoc naleznete hnedka dole u lanovky. Svůj stánek zde bude mít náš dobrý známý, servisák Tomáš Šmrxa z HK.

A abychom to zahájení řádně oslavili, na sobotní večer naložte steaky, buřty či klobásy a hned po ježdění roztopíme Bike GRIL, který bude všem k dispozici. A aby nenastalo sucho v hrdle, dobře zásobený kiosek hned pod lanovkou bude otevřen až do pozdních večerních hodin.





Přijeďte otestovat inovace v našem Bike parku, zařádit si dle libosti a nebo se klidně jen stavte na pokec a pivko.. Těšíme se na Vás VŠECHNY!!! V sobotu na viděnou na Pekláku..

Za Peklák crew Maliňák!
www.peklak.cz



Foto: Josef „Pepé Su“ Šulc a David „DK“ Karvay

Diskuze

  • anonymní uživatel Johnny (honzak96 (a) seznam.cz) 2.5.2014 v 17:30

    Všichni freerideři povinně sem ! maj tam super skákavou air-line, pecka široký odpaly i dopady takže super pro ty co žerou velký triky !!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí