Bikepark Peklák nabízí slevu na permice a bikebazar

Autor: Maliňák, vydáno: 7.5.2014

Prodloužený víkend na Pekláku!
Čekají nás čtyři dny provozu od čtvrtka 8.5. do neděle 11.5.. Lano pojede vždy od 10 do 18 hodin! Ve stejném časovém horizontu budou plně v provozu i Horské káry a Lanový park. Pokud by někdo plánoval, že by si přijel zajezdit na všechny čtyři dny, čeká na něho milé překvapení v podobě ZLEVNĚNÉHO JÍZDNÉHO! Místo čtyř dní zaplatí pouze tři! Permice ho tedy na celý prodloužený víkend vyjde na 990 vočí!

Přímo v areálu je možné po domluvě stanovat hned u lanovky nebo campovat na rozlehlém parkovišti. Pokud by někdo zvažoval karavan, přípojka elektrické energie by také po předchozí domluvě nebyl problém! Volat můžete na telefon uvedený na naší FB stránce Bike park Peklák v informacích – tedy 731 125 800. Na tomto čísle si můžete i dopředu REZERVOVAT kola v půjčovně!





Sobota 10.5. bike bazar!
Jde o jednodenní akci a zároveň novinku u nás na Pekláku. Doba trvání bude shodná s provozní dobou, tedy 10 – 18 hodin. A v čem vůbec spočívá PRINCIP TÉTO AKCE? Bude se jednat o formu burzy, blešího trhu či kšeftování s bike komponenty. U lanovky, kde jste zvyklý si kupovat permice, bude vyhrazená HLÍDANÁ ZÓNA. Kdo bude chtít prodat své doma se válející nevyužité velo komponenty, naskládá je do kartonové krabice nebo nějaké přepravky a s ní se kdykoliv v průběhu dne může hlásit u obsluhy vleku. Zde bude odbaven. Nechá tu krabici s komponenty spolu s kontaktními údaji, seznanem vložených věcí a telefonním číslem na jeho mobil. A můžete si jít klidně zařádit na kole! Krabice bude umístěna mezi ostatními od ostatních prodávajících tak, aby pod dohledem obsluhy vleku do nich mohl kdokoliv během dne nahlédnout a vybrat si, co by si chtěl koupit. Pokud projeví někdo zájem o Vaše zboží, obsluha Vám zavolá na telefon a Vy si přijedete vyřídit obchod a můžete zase pokračovat v bikových radovánkách!

Do burzy můžete přinést cokoliv s bikovou tématikou: komponenty na sjezďáky ale i třeba XCčko, rámy nobo i celé kolo, oblečení na kolo, pomůcky, časopisy, plakáty,…

Veškeré nejasnosti a dotazy směrujte na naší FB stránku Bike park Peklák nebo na již uvedený telefon! Rádi Vám akci ještě blíže představíme, vyřešíme, poradíme,…

Budeme se opět na Vás všechny moc těšit! A brzy na shledanou na Pekláku!

Biku, sjezdu a zábavě zdar!

Za Peklák crew Maliňák!
www.peklak.cz/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí