Pozvánka na Banshee Bikes Factory Team Bike camp Malino Brdo

Autor: Keli, vydáno: 9.5.2014

Banshee Bikes Factory Team a Malino Brdo Ski & Bike Ťa pozývajú na letný downhillový kemp!

Chceš zlepšiť svoju techniku a nevieš ako na to? Chceš sa naučiť ako si správne nastaviť a servisovať bicykel, zistiť ako trénujú profíci a dozvedieť sa viac o správnej kondičnej príprave na sezónu a výžive športovca?





Práve pre teba je určený letný kemp zameraný na zjazd, na ktorý ťa v dňoch 23.-26.07.2014 srdečne pozývajú profesionálni jazdci svetového pohára z UCI Trade Teamu Banshee Bikes Factory Team a stredisko Malinô Brdo Ski & Bike. O svoje skúsenosti sa s tebou podelí v súčasnosti najlepší český zjazdár a úradujúci Majster ČR v zjazde Matěj Charvát a jeho traja tímoví kolegovia Matt Walker, Reece Potter a **Tom Matthews, ktorí majú na konte vynikajúce výsledky zo svetových pohárov.





Počas štyroch dní nabitých zábavou a adrenalínom budú mať účastníci všetkých úrovní možnosť zatrénovať si po boku ozajstných profesionálov a zdokonaliť si svoje nielen jazdecké, ale aj jazykové schopnosti, ktoré sú nevyhnutné pokiaľ sa chce jazdec v budúcnosti presadiť v zahraničí.

Na kemp sa môžu prihlásiť ako začiatočníci, tak aj pokročilí jazdci, ktorí dosiahli minimálny vek 15 rokov a pre dievčatá bude vytvorená špeciálna ženská kategória.





Výuka bude prebiehať počas 4 dní na tratiach Bikeparku Malinô Brdo, pričom účastníci budú rozdelení do skupín podľa úrovne jazdenia. Každý deň sa podľa časového harmonogramu budeme venovať zdolávaniu rôznych prekážok na trati, správnemu držaniu tela, technike prejazdu zákrut, skál, koreňov, skokov a dropov. Po jazdení bude následovať bohatý sprievodný program formou videocoachingu, zaujímavých a užitočných prednášok, návšteva Gino Paradise Bešeňová, športové masáže, atď.

Celý priebeh kempu bude dokumentovaný fotografom a kameramanom.

Na záver sme si ako bonus pripravili meraný pretek, v ktorom budú mať všetci účastníci možnosť zmerať si navzájom svoj pokrok a vyhrať zaujímavé ceny.

Kapacita kempu je 50 osôb, tak neváhaj a prihlás sa prostredníctvom emailu na: bikecamp@skipark.sk a my ti obratom zašleme registračný formulár so všetkými potrebnými informáciami.

Cena kempu je 230 €,– na osobu a zahŕňa:

  • Ubytovanie od 23.-26. 07. 2013 vrátane polpenzie
  • Vývoz lanovkou na 4 dni
  • Profesionálnych inštruktorov a tréningový plán na 4 dni
  • Vstup Do Gino Paradise Bešeňová
  • Poistenie počas trvania kempu
  • Fotografie a video z kempu

Kontakt:
+421 917 390 704
https://www.facebook.com/bansheeteamcamp

Viac info na: www.skipark.sk

Diskuze

  • anonymní uživatel Banshee Bike Camp (bikecamp (a) skipark.sk) 12.5.2014 v 20:06

    POZOR ZMENA!!! VEKOVÁ HRANICA ÚČASTNÍKOV SA POSÚVA NA MIN. VEK 12!!! ROKOV!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí