V sobotu startuje sezóna v Bikeparku Špičák

Autor: Keli, vydáno: 28.5.2014

O tomto víkendu 31.5.2014 star­tuje v Bikeparku Špičák letní biková sezóna. Stejně jako každý rok, má Špičák i letos nachystáno mnoho novinek. Překvapení vás čekají především na tratích, na kterých se letos díky mírné zimě mohlo začít pracovat zhruba o měsíc dříve. Největší stavbou je nový wallride, který sice najdete na stejném místě, ale je delší a vyšší něž kdy dříve. Ve spodní skokové části přibyly 4 nové skoky – lavice. V jump parku tak nyní najdete různé velikosti odstupňované podle náročnosti. Povrch všech tratí je zcela překopán, opraven a vyhlazen. Obnovena byla i většina dřevěných překážek na všech tratích.





Ve spodní polovině bikeparku je nyní pro začátečníky zcela nová singletracková trať Sleping Snake. Po „hadovi“ se dá jet samozřejmě i svižně, ale primárně je určen začátečníkům, dětem a enduristům. Celková délka tratí je tak nyní takřka 8 km.

V půjčovně je obměněná nabídka letošních modelů kol od Agangu. Jsou zde oblíbené Ninji 2.0 a Ninji DH se zdvihy od 170 mm do 200 mm.





Kvalitní zázemí bikeparku včetně sprch, doplňuje shop s nabídkou cyklo komponentů a spotřebního materiálu od Continentalu, Spanku a dalších. Svůj bikový šatník můžete osvěžit z našeho širokého výběru oblečení Troy Lee Designs, iXS a i vlastních triček BP Špičák.





Především pro účely Gaspiho bikové školy, která zde již několik let bez přerušení funguje, bylo zcela přestavěno skillcentrum u nástupní stanice lanovky.





Špičák jako leader mezi českými bikeparky přitahuje i sportovní akce. Pro tuto sezónu jste srdečně zváni na:

31.5. Summer Start – zahájení bikové sezóny, večerní párty s živým koncertem písničkáře Harryho Gumpa

7.-8. 6. CUBE Stereo Test Tour – testování endurové řady „Stereo“ od značky CUBE

7.-8. 6. Simpleride bike camp – Gaspiho biková škola ke Špičáku od začátku patří a letos zve na enduro-freeridový kemp

14.6. Bikepark Opening Party – mega párty s večerním koncertem open air 2 kapel LAZY BASTARDS(D), DEAD SET AGAINST(CZ)

14.-15.6. Marzocchi Test days – možnost otestovat Top modely italského výrobce vidlic a tlumičů osazených na kolech Agang Ninja a Patriot

18.-20.7. iXS European Downhill Cup – závod evropského poháru ve sjezdu, nejkvalitnější závod v Čechách za účasti špičkových světových jezdců

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí