Pozvánka: otevíračka Antidote Bikepark

Autor: Keli, vydáno: 9.6.2014

U našich severních sousedů v Polsku, nedaleko hranice, se o víkendu za čtrnáct dní otevírá největší polský bikepark Antidote Bikepark. Takže pokud nemáš plán, už máš plán. Permice za 12 Euro, loterie s cenami za více jak 1200 Euro, to jsou jen dvě lákadla.





Základní info
Antidote Bikepark sídlí v Kasina Wielka (jižně od Krakova), brány otevírá 20. – 22. června. Celodenní permanentka na lano stojí 50 zlotých, cca 12 Euro. Každá permice se dostane do slosování o ceny (oblečení, díly na kolo) v celkové částce 5000 zlotých (1200 éček).

V sobotu se na 10 metrové lavici uskuteční best whip/trick contest s názvem Style my bars. K dispozici bude testovací flotila kol Antidote, bude možnost testnout vlajkovou loď karbonový Antidote Life Line Carbon osazený DVO pružením.





Tratě
K dispozici bude pět tratí vinoucích se kolem lanové dráhy s převýšením necelých 300 výškových metrů. Modře označená trať Biotop Blue Line nabídne mix sjezdu a freeride, tvůrci slibují, že bude velmi zábavná a FLOW je klíčové slovo, kterým se tvůrci řídili.

Červená trať nazvaná Antidote Race Line, dříve "Pucharówka'' – v roce 2008 se zde konal závod polského poháru, nyní bude revitalizována a přibude více zábavných míst a skoků.

Bílá nazvaná jednoduše „Downhillówka“, není třeba dalšího představování.

Zelené a fialové úseky tvoří zcela nově vybudovaný FR trail nazvaný „Sweet One“, na jejich stavbě se podílel nejznámější polský freerider Bartek „Jaws“ Krzysztoń.

Další info jak o parku, tak o otevíračce hledejte na www.facebook.com/…doteBikepark



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí