Video: Suzuki Nine Knights MTB 2014 zná své vítěze

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 24.6.2014

Suzuki Nine Knights MTB 2014 není obyčejným slopestyle závodem, jedná se o týdenní soustředění top slopestyle a freeride jezdců jehož výsledkem jsou videa a fotky ze všech úhlů a pozic, ale aby nebyli běžní diváci ochuzeni, na závěr se bývá contest. Letos však silné větry ovládly Livigno a hlavní atrakce, Contest Day, se nekonala. To však nebránilo dvojici německých jezdců, aby větry pokořili a přesto na dráhu vyrazili – dostali za to ocenění „Contest day Rulers“.





Každý rád dostává ocenění, ani top jezdci nejsou výjimkou a tak na Suzuki Nine Knights oceňují snad vše co se dá, nejhezčí trenky, nejlépe nahuštěné kolo atd., nicméně nejcennějším oceněním je bezpochyby „Ruler of the Week“ pro jezdce, který to hrotí po celý týden nejvíce – letos se jím stal Kanaďan Geoff „Gully“ Gulevich, celou akci objezdil na sjezďáku (jako většina jezdců) a na něm vysílal například flip z hradní věže, beko přes step-up a další. Více ve videu.

Martin Söderström dostal za double tailwhip na quarteru dokonce dvě ceny „Best Trick“ a „Top GoPro Shot“, jeho švédský kolega Anton Thelander zase nejlépe kroutil zadkem a za to získal trofej „Best Whip“.

Ti, co nezískali individuální ceny upírali zrak na ceny týmové, jezdci závodili za několik týmů (podle národnosti nebo geografické polohy bydliště) – nejvíce zaujali porotu Švédi. A pak dostali ceny ještě fotografové… Je tady někdo, kdo ještě cenu nedostal? Nehlaste se všichni!

Vítězné fotky jsou exkluzivně k vidění na webu www.nineknights.com, organizátoři slibují, že videa budou uvolněna brzy.





WINNERS OF THE WEEK
Best Trick Martin Söderström tail whip
Ruler of the week Geoff Gulevich
Contest Day Rulers Tobi Wrobel, Jonas Janssen
Best Whip Anton Thelander
Best GoPro Shot Martin Söderström

PHOTOGRAPHERS AND FILM MAKERS
Best Movie – Simon Malmberg Duse
Best Action – Christoph Laue
Best Illumination – Christoph Laue
Best Freeride – Stef Candé
Best Lifestyle – Markus Greber
Best Group – Daniel Rönnbäck

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí