Představení: řada oblečení Fox Demo

Autor: Čert, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 30.6.2014

Chceš na kole vypadat dobře? Chceš být rychlý jako Steve Smith, ale neroste ti knír? Jsi divočejší než „Ratboy“ Bryceland? Dej to o sobě vědět nahozením stejného oblečení, ve kterém brázdí tratě na svěťáku i oni!





Co na sebe na kolo je odvěký problém, který vyvstal asi někdy v době, kdy se objevilo kolo. Spousta lidí ho řeší starým oblečením „na zničení“, protože to se na sjezďáku často stane. Ovšem jestli něco dokáže udělat z fajn pojezdu jízdu na houby, je to oblečení, co pořád někde zavazí, je v něm teplo při tlačení a na lanovce, moc nesedí a při pádu se rozedře. Navíc pokud chcete trochu „zalakovat“ a na fotkách vypadat dobře, je barevný komplet skoro povinnost, už proto že jde na fotkách z lesa prostě líp vidět.





Jedním z předních výrobců MTB pyžam je americký gigant FOX. Ten pro letošek přichází se zcela inovovanou řadou oblečení Demo. Řada Fox Demo vyniká mimo výborného zpracování, neobvyklým designům a špičkovým materiálů také v tom, že nabízí kraťasy i dlouhé kalhoty a dres s krátkým i dlouhým rukávem, takže si vybere i závoďák i freerider, na léto i na zimu.



 


A teď konkrétně. Dres Demo je vyroben z high-end polyesteru, který snadno absorbuje a odvádí pot, takže tě udrží v suchu. Ergonomický střih je přizpůsoben poloze na kole a přitom neomezuje v pohybu, navíc nabízí dost prostoru, aby se pod něj vešly chrániče. Aby nefoukalo na záda zajistí prodloužená zádová část. Nemusíš se bát, že by slezl potisk, protože grafika je do látky „vysublimovaná“. Samozřejmostí jsou 4 barevné varianty a z nich si můžete vybrat verzi s krátkým nebo dlouhým rukávem.





Druhým neméně důležitým prvkem jsou kraťasy. Fox Demo DH shorts jsou svým materiálem, který je laserově perforován, určeny primárně na letní sezónu, kdy zajistí co největší odvětrání. Zároveň ale jsou vyrobeny z extra odolného 600D polyesteru, díky kterému se kraťasy neprodřou i když občas něco nevyjde a vám se otevře náruč plná hlíny a kamenů. Na svém místě budou držet díky silikonovému gripu v pase. I zde je střih uzpůsoben pozici na kole, délka tak akorát, aby vám nevznikla ta trapná mezera mezi kolenním chráničem a začátkem nohavice. Pro bikeparkové krysy je nezbytná kapsa na skipas. Barvy odpovídají dresům, takže sladění zajištěno.





Když už to na kraťasy nebude, ať už kvůli zimě, bahnu nebo něčemu jinému, nabízí Fox Demo DH Pant, neprůstřelné sjezdové kalhoty. Ty mají stejné vymoženosti jako kraťasy, liší se jenom tím, že jsou dlouhé, mají na každé straně jednu kapsu a nejsou perforované, takže se do nich rozhodně nedostane ani bláto ani zima. Větrání je vyřešeno strečovými panely v přední části. I tady se myslí na chrániče, kolena i holeně se vlezou parádně.



 


Posledním detailem jsou rukavice, Fox Demo Glove. Lehký materiál pro větrání z horní části, Clarino na dlani pro ideální cit i výdrž, plyš na palci na utření brýlí, silikon na prstech pro lepší kontakt s brzdou a žádný suchý zip pro rychlejší nasazení.





Představenou lajnu Fox Demo naleznete na www.foxracing.cz, aktuálně můžete využít i slevu 20% na kompletní letní kolekci nového oblečení…

(Obchodní sdělení)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí