Replay: Světový pohár ve Windhamu

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 10.8.2014

Z kanadského Mont Sainte Anne se peloton světového poháru ve sjezdu přesunul do USA, do lokality nedaleko od New Yorku, do Windhamu. Zdejší trať nepatří mezi nejdelší, čas nejlepších byl jen lehce nad dvě a půl minuty a tak se dali očekávat vyrovnané výsledky.





To se potvrdilo v kvalifikaci a kde to bylo naňahňaný fakt na husto. Ve finálku už byly rozestupy větší. Svoje další vítězství ze svěťáku si do sbírky přidal Josh Bryceland (víte kolikáté už má), když o sekundu a půl porazil domácího Aarona Gwina a o v 2.1 sekundy Troy Brosnana.





V ženách opět francouzsko britský souboj mezi Rachel Atherton a Emmeline Ragot – opět vyšla vítězně Emmeline. Na bronzu dojíždí Tracey Hannah.





Juniory vyhrává Taylor Vernon. V junckách byl na startu i Martin Motejl Lébl, bohužel dojíždí nebo spíše nedojíždí jako DNF.

Martin Motejl Lébl: „Další Světový pohár pro mne končí s DNF. Trať byla pro mne ideální…rychlá, technická a velké skoky… Cítil jsem se skvěle a fit. Na start jsem šel s tím, že konečně ukážu co ve mě je! První porucha byla ihned na startu při prvním šlápnutí kdy jsem přetrhnul řetěz a musel sem se odrážet aby sem se vůbec rozjel… říkal sem si, že to ještě doženu a jel sem si to svoje. Po trati mi každý fandil a největší rachot byl u rock gardenu když sem ho přeskočil na 2× a to sem nechápal ani ja… veškerou techniku jsem měl za sebou a čekal mě jen top speed a par skoků do cíle. Ovšem sem měl další poruchu na louce když sem opět prorazil a jel na prázdným kole. Přejel jsem jen přes mezičas a jel do lesa to vydichat. Tenhle trip po USA a CAN mam opravdu smůlu a doufám, že sem si ji už vybral! PS: ztráta s řetězem a proraženým kolem sem byl v mezičase na 19. místě!

Diskuze

  • anonymní uživatel Martin Liška (rallyvidea (a) seznam.cz) 11.8.2014 v 22:40

    Parádní video !!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí