Scott Enduro X Race pokračuje na Slovensku a v Jeseníkách

Autor: Keli, vydáno: 14.8.2014





Série Scott Enduro x race pokračuje za několik dní druhým závodem na Slovensku. Trať tamního závodu byla kvůli lesní kalamitě zkrácena. Bude méně o jednu RZ, závod tak bude mít jiné parametry. Z původních 54 km, 2300 m převýšení a 6 měřených úseků bude nyní 42 km, 1600 metrů převýšení a 5 měřených sjezdových rychlostních zkoušek. I přes to pořadatel slibuje kvalitní závod a poježdění v nádherné krajině. Startuje se v sobotu 23.8. 2014 , už v pátek bude označená trať pro možnost tréninku. Závod se jede jako součást Královského maratonu.





Hned 14 dní poté následuje třetí a letošní poslední závod tohoto seriálu a to 6.9. 2014 v Jeseníkách v Malé Morávce pod Pradědem v bikeparku Kopřivná. Zde se závod pojede částečně v bikeparku a částečně v sousedním areálu Myšák. Celková délka tratě je 28 km, převýšení je 1350 metrů a celkem 5 měřených sjezdových rychlostních zkoušek.





Další informace získáte na www.kralovskymaraton.sk nebo na www.koprivna.cz . Registraci do obou závodů najdete na www.enduroxrace.cz





Celkový vítěz seriálu získá kolo Scott Genius. To mu bude předáno při závěrečném ceremoniálu na závodu v Kopřivné. V průběžném pořadí po prvním závodu v Sušici vede Jirka Fikejz před Přemkem Teichmanem a Pavlem Čepem.





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí