Marosana GoPro MTB Film Box 2014 - máme info

Autor: Keli, vydáno: 2.10.2014

Michal Maroši již potřetí vyhlašuje hon na nejlepší amatérské bikové video letošní lovecké sezóny!

Soutěž GoPro MTB Film Box dokázala na Marosaně již dvakrát zaplnit celý kinosál žacléřského multikulturního domu a ne jinak tomu bude i letos. Máte-li jako správní nimrodi nějaký ten sestříhaný materiál z vašich toulek přírodou, neváhejte a pošlete ho vrchním myslivcům z Fullface Productions!





Pravidla jsou více než jednoduchá. Stačí vaše video s MTB tématikou v délce maximálně pět minut nahrát na youtube nebo vimeo a odkaz na něj odeslat do 15.10.2014 na email info@fullfaceproductions.com, v emailu uveďte vaše telefonní číslo, název projektu a případně i nějaké informace o zasílaném vi deu (kde se natáčelo, nějaké veselé historky z natáčení a podobně).

Všechna videa jdou přímo do Fullface Productions, kteří ze všech přihlášených snímků vyberou deset nejlepších. Ty pak postoupí do velkého finále a představí se veřejnosti na vel kém plátně.

Hodnotit se přitom bude kreativita, technické zpracování (kamera, střih) a celkový dojem (lokalita, obtížnost, hudba atd.). Vítězové si pak domů odnesou GoPro 3plus včet ně doplňků připravenou na natáčení dalších povedených kousků. Velikým bonusem pro vítěze pak bude ještě speciální překvapení od kluků z Fullface Productions!





Páteční večer na letošní Marosaně však nebude patřit pou ze amatérským videím, ale jako čestný host je pozván Gaspi, který všem poví něco víc o jeho projektu ZAM.

Kluci z Fullface Productions pak spolu s Michalem Marošim představí svůj dokument o cestě do Maroka a podělí se o své zážitky z cest.

Na závěr si pak oko náročného diváka pochut ná na vybraných projektech z dílny Redbull. Nutno podotknout, že vstup do kinosálu i na následnou warmup párty je dobrovolný…

Lovu zdar!





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí