reklama

Co archiv dal #9

Autor: Keli, vydáno: 22.11.2014

Deváté pokračování rubriky Co archiv dal je zásadní, v těchto dnech si náš server oslaví kulaté jubileum, dále se podíváme na tipy na kníru od Rosse Schnella, důležité pro všechny co frčí na vlně Movemberu…



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Píše se rok 2004, server běží už šest let na doméně mtb.netbox.cz a nastal čas pro změnu, změnu veledůležitou a to změnu domény. Od 14. listopadu 2004 už jedeme pouze na DoleKop.com.

A pro ty z vás, kteří netuší co doména znamená, je to krátká nápověda: Když se člověk na první pohled podívá na název domény, tak si řekne co je to za kravinu dolekop tečka com, ale když si to řekne bez té tečky tak už tuší; dolekopcom je po slovensky sjezd a za drtivou většinu, těch co chodíme sem na web, bych řekl, že upřednostňujeme jízdu z kopce dolů než jakoukoliv jinou a tak je to pro nás název příhodný.





Jistě každý z uživatelů internetu již slyšel slovo Movember. Vznik slova patrný z následující rovnice: Moustache + November = Movember (knírek + listopad = Movember). Listopad je měsíc knírků! Zde jsou tipy Rosse Schnella na úpravu vaší ozdoby pod nosem.





Rok 2011 a Vrbič prozkoumal archivy a vypustil do světa seriál ULTIM8 DEKADE #2. V druhém díle se podíval do roku 2003 a našel čtyři filmy a téměř dvě hodiny záběrů od českých tvůrců.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Vali (valekvojta (a) seznam.cz) 22.11.2014 v 9:19

    Vtipný jak v odkazu na ultim8 dekade v megaprdách je vidět ze záběrů ze závodu okolo 20tý minuty kolik bejvalo na čp lidí a jakej randál dělali, každopádně supr odkazy takhle po ránu :)

  • anonymní uživatel Lupa 22.11.2014 v 15:39

    :) nějak to utíká...Toho žlutočerveného dragstera jsem po něm 2 sezony jezdil dokud nerupl v patkách v té době to bylo krásné kolečko :) Ted je z něj sky bob na Telnici...

  • anonymní uživatel Filip 22.11.2014 v 17:36

    Ta hudba je fakt pro mě odpad, to se poslouchat ani nedá :D Jinak pohoda =)

  • anonymní uživatel he he 22.11.2014 v 22:58

    je to h.vno, smrdi to jak h.vno :D marosana NEVER dies

  • anonymní uživatel Jarouš 24.11.2014 v 10:51

    Jo tak tahle Marosana mě nakopávala dost dlouho, jedno z nejlepších punkovejch videí a né co jsou ted ty krásně vyteplnený s kytičkama, padajícím listím atd...tohle video náctiletý prostě nemůžou pochopit, nevědi vo co go:)

  • anonymní uživatel wu syndicate 24.11.2014 v 13:43

    to: Jarouš videa od Chromagu alebo SilviaFilms to sa neda ani len hypoteticky porovnať s Marosanou či punk video ak to nazývaš. ten punk je absolútny brak po hudobnej stránke a strih da sa povedať tiež 0 bodov.takže sa nečudujem že mladý nevedia vo co gou. ale maroší ma môj respect for eva.

  • anonymní uživatel Vali (valekvojta (a) seznam.cz) 24.11.2014 v 16:21

    Filip, wu syndicate: ačkoliv oba píšete, že ta hudba je odpad (pravda je to trošku vyšumělí co do kvality :D), sem asi hoden ukamenování, když souhlasí ms Jaroušem, ale přiznám se, že i kvůli té muzice sem si to pouštěl furt dokola. Narozdíl od dubstep blitek, který ať si kdo chce co chce říká se k těmhle videím prostě nehodí. A co se střihu týče, je třeba si uvědomit, že je to už přes deset let starý a v tom případě je spíš obdivuhodný, že se na to i dneska dá koukat. Mimo to obsah je přece důležitější než forma, takže Marosana Never Dies! :D

  • anonymní uživatel johny 24.11.2014 v 19:17

    Hudba i video super! Punk is not death volové!!!

  • anonymní uživatel Jirka 25.11.2014 v 18:01

    wu syndicate: ve videich od tebou zminenych spolocnosti je alespon ta filmarina vyvazena kvalitou, kdezto u poloviny homemade videi se 2 minuty koukas na to listi a tak uvidis xup na vesnickym skoku a to jest vse.A jinak dubstep je sračka! :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí