Kona 2015 - Aggy, Bizet, Fearon se upsali na další dva roky

Autor: Keli, vydáno: 2.12.2014

Tým Kona Team se pro příští sezónu rozdělil na dva, jeden sjezdovo-freeridový Kona Gravity a druhý zaměřený na všechny ostatní disciplíny vyjma kolové a krasojízdy se bude nazývat Kona Endurance. V Gravity teamu prodloužili smlouvu o dva roky největší hvězdy: Graham Agassiz, Antoine Bizet, Connor Fearon.





Celá sestava Kona Gravity pak je následující: Graham Agassiz, Antoine Bizet, Connor Fearon, Andrew Crimmins, Tegan Molloy.




Největší hvězdou je Graham „Aggy“ Agassiz



Co se týče ostatních sponzorů, tak Kona Gravity pojede na komponentech SRAM, odpružení RockShox, výplety Stan's No-Tubes obutých do Maxxis gum, zadek si budou vozit na WTB sedlech a vidlice v rámech budou držet hlavovky FSA.




Slopestyle specialista Antoine Bizet se upsal také na další dva roky



Celý tým Kona Gravity je hodně mladý, všechny hvězdné „young guns“ mají lehce přes dvacet a s Konou už spolupracují nějaký ten pátek. U Kony jsou samozřejmě rádi, že smlouvu prodloužil Aggy – kanadská freeride superstar, francouzský slopestyle letec Antoine Bizet a samozřejmě i vycházející hvězda světového sjezdu, jeden z nejrychlejších Australanů Connor Fearon.




Vycházející hvězda světového DH – Connor Fearon



To, že se jezdci u Kony nemění jak housky na krámě potvrzují i čísla, Aggy si u Kony kroutí desátou sezónu, Fearon čtvrtou.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí