Co archiv dal #13

Autor: Keli, vydáno: 20.12.2014

Nákupní horečka vrcholí. Určitě už máte napečeno, navařeno, zabaleno a můžete se v klidu věnovat tomu co vás baví. Od vánočního stresu můžete utéct u dalšího dílu Co archiv dal, tentokrát na nás čeká jeden bikecheck a dvě videa.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Je to už pěkná řádka let, co Buba, nepřehlédnutelná postava české mtb scény, sedlá svůj karbonový speciál z dílny Bolka Krutora, v roce 2008 jsme si Krutor Ouvinator představili trochu blíž.



"



Rok 2009 a premiéru má film z dílny Fullface Productions Spectrum do té doby bezesporu nejlepší české dlouhometrážní MTB video.

Bajkování je klíčem ke poznávání, setkáváním s novými lidmi a skvělým způsobem jak trávit čas. Mnoho lidí se omezuje jen na bikepark, jedny dirty nebo na své oblíbené traily, a bojí se opustit své území. Ale kola jsou mistrovská díla vytvořená pro průzkum a posouvání hranic. Film Gotta Get Out! z roku 2011 o tom právě je.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí