Kelly McGarry jde do týmu YT za Laconem a Zincem

Autor: Čert, vydáno: 18.1.2015

Firma YT Industries opět zamíchala freeridovými vodami nejnovějším přestupem letošní sezóny! Ačkoli se na mnoha fórech po světě tvrdilo, že freeride je, mírně řečeno, na ústupu, němečtí Young Talent mají zcela odlišný názor. Do jejich týmu, který už tak čítá poněkud známější jména, jako Cam Zink nebo Andreu Lacondeguy, aktuálně přibyla backflip-přes-kaňon a rozlož-kolo-na-prvočinitele-na-dopadu hvězda loňského i předloňského Rampage, Novozélanďan Kelly McGarry.





Plány na 2015 jsou pro dvaatřicetiletého McGarryho v první řadě Crankworx Roturua, první Crankworx na Novém Zélandu, Colorado Freeride Fest, Crankworx Whistler a samozřejmě Red Bull Rampage. Mezitím se dle jeho slov bude motat po Evropě, užívat ježdění a „and basically punching life in the face!“





Do garáže v Queenstownu se mu v nejbližší době nastěhuje celá flotila kol YT na všechny disciplíny, které Kelly jezdí. A jelikož jezdí asi všechny, kdy se dá být ve vzduchu, je výčet poměrně obsáhlý a rozhodně záviděníhodný – na dirt je to YT Dirt Love, slopestyle – YT Play, FR – YT Noton, AM /EN YT Capra a na sjezd YT Tues.





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí