Co archiv dal #19

Autor: Keli, vydáno: 7.2.2015

Tradiční sobotní okénko do historie našeho archivu nechybí ani dnes. Tentokrát se podíváme na dvě videa a trochu industriálního u­mění.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



První ohlédnutí půjde do roku 2010, kdy mělo svoji internetovou premiéru video Czech Around od Kamila Tatarkoviče jako producent a Johnny Vee jako kameraman a střihač. Kamil o videu říká: „Czech Around je ucelené video prezentující českou bikovou scénu. Snažili jsme se ukázat, co všechno nám kolo nabízí, a také to, kde všude a jak se dá jezdit.“

Rok 2012: Co takhle, aby se vaše hlava změnila v pořádně prorezlý motor starého endura? A je libo k tomu do pusy řetěz z vašeho bajku a místo očí mít pár ozubených kol? Do uší staré hřebíky? Kolem krku ostnatý drát? Podívejte jak se dají oživit staré již nepotřebné součástky aneb Ze šrotu do galerie.







Rok 2012: Slovenský dokument o sjezdu Trail On, v hlavní roli s Matúšem Korytkem právě vyšel. V následujících 17 minutách nám Matúš prozradí více o svých začátcích, o DH i o tom co mu tento sport dává i bere.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí