reklama

Video: Night ride

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 10.2.2015

Během sedmi dnů 7 days contestu vzniklo následující motivační video, které spojuje snowboarding a bajky. Jeden z tvůrců Ondrej „Blackbird“ Drozd nám k tomu popsal jak video vznikalo a jaké potíže při tom zažili.

Začalo to tým že som chcel spojit dva športy do jedneho videa a ktomu nejaky krátky príbeh tak ma napadlo že to bude maly chlapec ktorý bude snivať o freeridingu na snb a mtb. Video som natočil a zostrihal za 7 dní.





Prvé dva dni sme boli točiť v Jasnéj kde sme prespali na kamennej chate na chopku. Počasie bolo hrozné, fukal riadny vietor viditelnost 0 snehu bolo málo a točiť sa dalo od 1600m.n.m nižšie. Druhý deň sme sa zobudili do rovnakeho počasia, ale stym že v noci napadlo 30cm prašanu, ktorý nas zachránil a spravili sme aspon pár záberov.





O 21:00 sme dorazili domov nabil som baterky zalohoval pametovky skontroloval zabery a o 5 rano znovu budík a ideme do Hubačova kde nas čakalo odhrabavanie trate ktore nam zobralo vela času. Hubačov bol v plane na jeden den ale situaciu skomlikovalo smädne auto chalanov, ktorý mali v aute bicykel a napalili to do potoka. Zabitý deň a tak sme museli ist na druhy den znovu, ten naštastie vyšiel a natocili sme aspon večinu záberov čo bolo v pláne.





A mohol som sa začat venovať dotočeniu zaberov s Maximom, 11ročným chlapcom ktorý sa neboji kamery a je to talent určite niečo zneho bude nakoniec som nahral voiceover s Vojtechom Bartkom divadelnikom a hercom a pustil som sa do strihu a vzniklo toto motivačne videjko.

Diskuze

  • anonymní uživatel Mirras 10.2.2015 v 17:01

    emotivní videiko .
    za me 1

  • anonymní uživatel Petr S. (nic-nechci (a) seznam.cz) 10.2.2015 v 19:55

    Opravdu moc povedené video!

  • anonymní uživatel KRAJIC 11.2.2015 v 8:58

    Borec na fošně dává super - ty přeskoky té trati paráda.

  • anonymní uživatel wolF (wolfiiiboy (a) gmail.com) 15.2.2015 v 0:16

    moc videa nekomentuju ale tohle má koule... čisá pravda ... pro mně jedno z nejlepších videí.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí