Video: Two Faces

Autor: Abstinent production, vydáno: 11.2.2015

Dalším videem, které vzniklo v rámci soutěže 7Dayz film contest a bylo zaměřeno i na horská kola bylo dílo skupiny ArtPRO, produkované Abstinent production, s názvem Two Faces. Pojďme se podívat jak vznikalo a jak se podařilo.



Video vzniklo v rámci soutěže 7Dayz film contest. Rozhodli jsme se downhill prezentovat jako únik od každodeního života. Tento únik z reality symbolizuje maska.





První dva dny jsme věnovali přípravě konceptu a věcí pro natáčení. Třetí den jsme odstartovali natáčení noční scénou, která pro nás byla z hlediska realizace nejnáročnější.





Samozřejmě všechno nešlo úplně podle plánu (zapomenuté klíče od agregátu, 50cm sněhu, atd…) takže jsme první den ukončili kolem páté hodiny ráno a hned v deset dopoledne pokračovali denní scénou. Stejně tak pokračovala i celá sobotní noc kdy jsme dotáčeli zbytek noční scény. Třetí den už jsme se věnovali pouze hraným scénám u kterých jsme si po mrazivém víkendu mohli aspoň trochu odpočinout.

 

Poslední dny do konce soutěže byly věnovány celkové postprodukci. Ve výsledku vznikla dvě videa, první bylo posláno do soutěže a je zaměřeno spíše na příběh a hlavní úkol, kterým bylo dostat do videa hvězdu. Druhá verze už je zaměřená hlavně na celkovou jízdu na kole.

Soutěžní verzi najdete na stránkách 7Dayz film contest spolu s ostatními videi.



Verze, která se věnuje převážně jízdě je právě zde

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Janík 11.2.2015 v 10:59

    Hezký, fakt super atmoška, pojezd ve sněhu nekomentuju to je prostě idilka

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí