Co archiv dal #20

Autor: Keli, vydáno: 14.2.2015

Jubilejní dvacátý díl sobotního vrtání se v d:key archivu Co archiv dal je tu. Dnes si dáme dvě videa a ukážeme si jedno docela vychytané nářadí pro všechny z nás, co kopou traily či dh tratě.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Jako první si pustíme video z roku 2009 s názvem Back to 26 – Mute Witness – druhé pokračování videa z dílny Michala Matyse a Damjana Siriškiho. Kluci stejně jako v prvním díle Back to 26 zvolili styl „sto triků za minutu“ a hudební doprovod HC kapel Hazydecay a Scream of the Lambs tentokrát ještě okořenili záběry z jejich nejnovějších klipů.

Rok 2012 a na Red Bull Crashed Ice Netherlands se v holandském Valkenburgu jel závod i s vloženým fourcrossovým kláním v ledovém korytě.

Trail Boss – nářadí na stavbu trailů – každý z nás kdo postavil alespoň kousek trailu či tratě v lese zajisté zažil situaci, kdy do lesa táhl kompletní výbavu pro stavění. Jak to všechno odvést naráz? Řešením může být skládací nářadí Trail Boss.



Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí