reklama

Co archiv dal #22

Autor: Keli, vydáno: 28.2.2015

Historická exkurze pokračuje i tuto sobotu, tentokrát na nás čekají jen dva příspěvky – promo video Tomáše Slavíka, které natočil společně s Fullface productions po zisku titulu Mistra světa ve 4X a pak se koukneme na novinku z roku 2012, tlumič Bos.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2011 a video profil Tomáše Slavíka. Podívejte se na oficiální video profil úřadujícího mistra světa Tomáše Datla Slavíka z dílny Fullface Productions, natáčení probíhalo na podzim loňského (2010 pozn. red.) roku, vše ostatní se dozvíte z videa.

Rok 2012 a BOS představuje DH vzduchový tlumič Void. Tehdy jsme článek uvozovali: „Vzduchových tlumičů pro sjezdová kole bys napočítal na prstech jedné ruky, nejnovějším přírůstkem je tlumič BOS Void od francouzské firmy BOS.“ I když jsou to již 4 roky, tak od té doby se situace na trhu nijak extra zásadně nezměnila.





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí