reklama

Co archiv dal #23

Autor: Keli, vydáno: 7.3.2015

Tomto díle rubriky Co archiv dal se podíváme do roku 2008 jaké novinky pro nás připravili u BOS, SRAM a E13, v roce 2009 čekneme jedno luxusní Ancillotti Tomaso a na závěr se podíváme na kůži Damjana Siriškiho.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2008: Tech news – co je nového. V dnešním článečku se podíváve na to, co se urodilo v vývojových laboratořích, dílničkách a podobných lokalitách. BOS Engineering přináší tlumič Stoy a vidlici Idylle, SRAM představuje DH kazetu a E13 pak oranžový napínák z edice Limited Colorways.





Rok 2009: S dnešním bikecheckem zavítáme na Slovensko. Na zoubek se podíváme netradičnímu biku Taliánskej výroby Dušana Malečka. Řeč bude o Ancillotti Tomaso DHP 2006





Rok 2010: Tattoo Check: Damjan Sirišky
Dalším potetovaným pánem, kterého naše Zuzka vysvlékla téměř až do naha je olomócký plejboj Damjan Siriški






Video: JČR – Je to tady! Film JČR – Document of South Bohemia je definitivně hotov a před pár dny proběhla oficiálně první a také jediná premiéra a to v Českých Budějovicích. Tak jsme v roce 2013 informovali o videu JČR


Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Bersekr 10.3.2015 v 7:48

    ...to Ancillotti je UFOPORNO :)

  • anonymní uživatel sal 12.3.2015 v 11:59

    krasny traily tam u vas na jihu! to nekdy musim vyrazit omrknout :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí