Co archiv dal #24

Autor: Keli, vydáno: 14.3.2015

V pravidelné sobotní rubrice se koukne na dvě archivní videa a jednu technickou zajímavost. Prvním videem bude první sněhový slopestyle závod konaný na českém území Big Shock Snow Riding z roku 2010, druhé video navštíví Kalifornii a technické okénko obsadí kolo Zerode osazené převodovkou.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.





Rok 2010: Video: Big Shock Snow Riding. Posledním ohlédnutím za prvním domácím sněhovým slopestylem bude video z dílny našeho polského kamaráda Ryyse…

Rok 2012 Video: Artistic Chapstick!. Víte jak to vypadá v jižní Kalifornii v průběhu měsíce února? No téměř jako u nás! Jen nemají sníh a bláto, práší se jim tam, jezdí v kraťasách a svítí slunce. Ostatně podívejte se sami na video od Suspended-Productions

Rok 2013: Fascinace: Zerode G2. Za časů dávných bohů, hrdých náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Byla jí převodovka, mocná princezna zocelená v žárů kalící pece… Zerode G2 je jedním z mála kol osazených převodkou.



Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí