MRSN zve na Backyard Jam Under the Bridge

Autor: Keli, vydáno: 24.3.2015

Akce, které má Michal Maroši pod palcem, patří mezi to nejpřísnější, co se na české bikové scéně děje. Koncem března se Předměřicích nad Jizerou (asi 40km od Prahy) odehraje otevírák letošní sezóny, a to přímo pod mostem. Brousit se bude 28. 3. u Michala Marošiho na Backyard Jamu Under the Bridge.





„MTB vs BMX jam session je jasná volba a kdo je příznivcem pumptracku a dirt jumpu je zván. Tady není řeč o plytkém ježdění za barákem, ale o posouvání hranic.“

BRN productions si již leští rybí oko, aby mohli zdokumentovat nejlepší okamžiky z ježdění. Nejlepší jezdci budou oceněný supportem od firmy HCore clthng a ODI. Grill a živá muzika je samozřejmostí, tak vítejte!





Aftrerparty
A jaká by to byla akce bez večerní taškařice?! Pro pamětníky Marosany jistě dobře známé místo v Benátkách nad Jizerou Na Baště. A pojede se ve stylu Rock & roll! To vše bude ještě okořeněné o videoprojekci z dílny MRSN a jim podobných sportovně založených aktivit.

Dj Davídek / dirty punks
Jeden ze zásadních nepřehlédnutelných postaviček Pražské punkrockové scény. Asfaltové kotouče prohání skoro tak dobře, jako svůj bike. S US Bombs strávil několik turné po Evropě ve společném autobuse a prodával jim desky po festivalech. Jeho krev je napuštěná inkoustem a momentálně je vidět v jednom z dokumentů Kmeny.

The Black Daffodils / garage
Tříčlenná skupina The Black Daffodils z Prahy právě slaví rok od svého založení. Hraje žánr amfetamin disco rock. Songy skládá zpěvák a kytarista Šimon Neumann, rytmus drží nezletilá baskytaristka Adri Goldová a (občas) i bubeník Adam Maršál, který je za svou kariéru ošlehán rock&rollem a punkem.

Twisted Rod / rockabilly-rock'n'roll
Twisted Rod je pražská tříčlenná kapela, hrající divoké rockabilly v autentickém 50´s stylu. V současné době vychází jejich debutové album „Bring it on Home!“ pod labelem Rhythm Bomb Records. Mají za sebou několik desítek koncertů po celé republice i předskakování zahraničním kapelám a jedou dál: ,,Plyn hezky až na zem a hlavně žádný brzdy".

Three Wild Guns / rockabilly-punk
Sebranka z Hradec Králové složená z různých kapel jako jsou Todleto Rebels (Looko), Akce Z (Řezňa), Bad Lovers, Lust 4 Luck (Řezňa, Lukáš) se pokouší nenechat chcípnout Rock'n'roll ve Východních Čechách, ani nikde jinde.





Open Season 2015
Kde: Předměřice nad Jizerou pod mostem
Kdy: 28. 3. od 12:00
Co: MTB a BMX jam, živá muzika, grill
Afterparty: Na Baště (Benátky n. Jizerou) – Rock'n'Roll
Detaily: na Facebooku

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí