Co archiv dal #26

Autor: Keli, vydáno: 28.3.2015

Pravidelné ohlédnutí do d:key archivu přichází v sobotu a ani dnes tomu nebude jinak. Tentokrát jsme pro vás vybrali tři články, bikecheck, novinku a report z akce.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2009 Report: První jarní DH SVIŇORKY OPEN 2009 – sezónu roku 2009 otevřel závod se slovem jarní, nicméně na trati to moc jarně nevypadalo. Přečtěte si o tom jak se s více než metrovými sněhovými závějemi poprali nejen organizátoři ale i závodníci…







Rok 2010: Na White Stylu v roce 2010 jsme odchytli bikovou superstar Cam McCaula a podívali jsme se, na jakým kole jezdí tahle žijící legenda. A věřte, že i Cam McCaul má na svém biku pár podomácku vydrobených vychytávek… Bikecheck: Cameron McCaul.







Rok 2012: Psali jsme o tom, že karbon opatrně vstupuje na pole gravity bikes nemůže být pochyb. Firma Evil po představení karbonového sjezďáku Undead, nyní zveřejnila fotky prototypu enduro kola Uprising. Preview: Evil Uprising.



.<>

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí