Peklák opening 2015 - 1. května

Autor: Keli, vydáno: 29.4.2015

Zdravíme milovníky sportu a především cyklistiky. Zveme Vás všechny do České Třebové na zahájení letošní sezóny v Bike parku Peklák! To proběhne již tento pátek 1. května. Lanovka bude v provozu od 10 do 18 hodin. Hned ze začátku prodloužená provozní doba. Využíváme státních svátků a první dva květnové víkendy bude provoz rozšířen o pátky! Bike park tedy pojede 1.-3.5. a 8.-10.5. vždy od 10 do 18 hodin. Poté již standardní víkendový provoz.

Novinkou letos budou věrnostní karty, vícedenní zvýhodněné permice a výrazné slevy oproti sezóně předešlé! Veškeré podrobnosti naleznete na www.peklak.cz.





A na co se můžete těšit???
Už od března jsme celý areál parku připravovali na sezónu, mákli jsme na veškerých nedostatcích a nachystali i řadu novinek! Asi nejvíc práce se odvedlo na černé lajně Rock'n'roll, která dostala takřka zcela nový kabát. Od hliněných klopenek až po mohutné dřevostavby – to vše zde nově připraveno. Ani na ostatních tratích se nelenilo. Modré tratě jsou perfektně vyhlazeny a upraveny tak, aby se na nich mohl prohánět jakýkoliv začátečník, který ovládá alespoň základní dovednosti jízdy v terénu. Za zmínku ještě stojí manuálně náročnější úprava terénu v jedné části červené tratě Coridy. Celkem tedy máte k dispozici šest tratí různých obtížností a jednu skokovou podél lesa táhnoucí se Air line.





Jako vždy bude plně v provozu i naše půjčovna kol, která je vybavena freeride stroji Specialized Status v různých velikostech rámu. Kola doporučujeme si předem telefonicky rezervovat (731125800)! Pokud by jste chtěli zkusit ještě něco jiného, máme pro Vás horské káry (tříkolky), se kterými se budete prohánět po vyznačených tratích přímo po sjezdovce ski areálu. Naprostou samozřejmostí je dobře zásobený bufet se sociálním zařízením, samoobslužná ruční myčka kol nebo campování na prostorném parkovišti přímo pod nástupní stanicí vleku.

Pokud chcete být neustále v obraze, sledujte naší stránku Bike park Peklák na Facebooku a nic Vám neunikne!

Těšíme se na Vaši návštěvu!
S pozdravem za Peklák crew Maliňák

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí