Video: 100% Barcelóna - CTM Riders ve Španělsku

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 5.6.2015

Jezdci sedlající CTM Viliam Križan a Jakub Jágrik na počátku března sbalili bajky a opustili rodné Slovensko . Na 14 dnů vyměnili sychravé slovenské počasí za prosluněnou Barcelonu. A jak se jim tam jezdilo mrkni na videu.



Na Slovensku začiatku marca panovalo zlé počasie tak sme zbalili kufre a behom na letisko v Bratislave. Príchod do Španielska stál zato už na prvý krok z lietadla. Zo studených 5 stupňov do úžasných 20 stupňov sme pochopili, že sme si bundy brali asi zbytočne :) .

Ubytovanie bolo vybavené, odvoz z letiska dohodnutý, stačilo si už iba užívať 2 týždne jazdenia a dovolenky. Bikepark vyzeral oveľa lepšie ako na videách a fotografiach. Hrozne veľa dirtov na každom kroku, každý deň tam boli jazdci z každého kúta sveta. Nechýbali tam jazdci z Poľska, Švédska, Ruska dokonca USA. Tréning v Barcelone je tá najlepšia voľba ktorú môže jazdec urobiť. Vychvaľovať skoky a počasie si myslím je zbytočné, stačí si pustiť naše videjko. Dva týždne ubehli ako voda a bolo treba sa vrátiť domov a odštartovať sezónu 2015.

Takže ak by chcel niekto počuť názor , tak treba našetriť peniaze, prehovoriť kamošov a ísť si užiť legendárny TRIP na legendárne miesto. Nebudete ľutovať ani jeden deň ani jedno €.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí