Report: Kopřivná BikeOpening 2015

Autor: Kamil Tatarkovič, kategorie: Report, vydáno: 11.6.2015

Kola, prach, testování a hlavně zábava. Tak by se dala charakterizovat akce s názvem Kopřivná BikeOpening 2015, která oficiálně odstartovala letní sezónu v bikeparku Kopřivná pod Pradědem.





Uplynulý víkend se v Malé Morávce pod Pradědem sešlo obrovské množství bikerů, aby vyzkoušeli nový a atraktivní Spicy Freeride, koukli na oblíbený Fun trail, nebo vyzkoušeli big air bag, pump track, DH trať či se jen tak projeli po okolních lesích. Počasí přálo na výbornou a tak se v Malé Morávce celý víkend stále něco dělo. Kromě ježdění na svém kole měli účastníci skvělou příležitost otestovat jedno z 50ti připravených kol od značek Lapierre, Commencal, Ghost, fatbiky Salsa nebo netradiční městská kola Electra. Soudě dle prázdných stánků u jednotlivých značek bylo zájemců o testování opravdu hodně a servisáci se až do večera nezastavili. Každý registrovaný účastník dostal navíc dárky od Funparku Kopřivná pod Pradědem, poukaz na jídlo a pití a také Sládkovu limonádu. Co víc si přát?





Pro všechny zájemce byl připravený i doprovodný program, který zahrnoval několik soutěží. Při Big Airbag best tricku padaly opravdu neskutečné triky a byla radost se na kluky koukat. Diváci mohli vidět nespočet variací salt vzad i vpřed, variace 360, 720, triky přenesené z freestyle motokrosu, prostě kluci se fakt předháněli, kdo dá větší šílenost! Nakonec vyhrál Pavel Havran Havry, stříbro bral Pavel Valuš a na třetím místě skončil Martin Fiala s flipwhipem.





Během celého odpoledne jsme měřili všem zájemcům čas na nové freeride trati, kde si mohli bikeři se závodními ambicemi vyzkoušet svojí rychlost a porovnat se s kamarády! Večerní program byl pro změnu obohacen o koncert kapely Gusta Vomacka Worcestra, která doplnila afterparty s Jägermaisterem. Během sobotního odpoledne nechyběla ani přehlídka aut Alfa Romeo, jejichž majitelé měli právě v termín otvíračky na Kopřivné velký sraz.





Tratě byly řádně otestovány a vše dostalo dostatečně zabrat. Bylo super vidět, kolik lidí za námi dorazilo a pevně věříme, že se velké většině ježdění líbilo, a že si užili víkend stejně dobře jako my. Díky všem účastníkům i partnerům akce (časopis Velo, Lapierre, Commencal, Ghost, ION, Cratoni, ESI Grips, Jägermeister, obci Malá Morávka a Lesům ČR) a snad se vidíme na Kopřivné při další akci zase!





Otevírací doba Funparku Kopřivná pod Pradědem 2015:
červen – víkendový provoz
červenec-srpen – každodenní provoz
září – víkendový provoz

Více info www.koprivna.cz

Foto: David Kužela

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomík 11.6.2015 v 13:10

    si piš že se nám tam líbilo

  • anonymní uživatel Filda 11.6.2015 v 14:20

    Budou ještě někde nějáký fotky?

  • anonymní uživatel Kamil Tatarkovič 11.6.2015 v 21:19

    to Filda: foto budou koncem týdne:) Hodíme je potom na FB.

  • anonymní uživatel Rostič 11.6.2015 v 21:53

    Hodne pohodove jezdeni a zazemi pro vsechny a hlavne letos opravdu hodne odvedene prace...

  • anonymní uživatel Editioner 16.6.2015 v 9:06

    A fotky pořád nikde.Jinak akce pohodička :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí