Matěj Charvát Vás zve na ČEPS Banshee Bikes Factory Bike Camp

Autor: Keli, vydáno: 12.6.2015

Po loňském úspěšném prvním ročníku Banshee Bikes Bike Campu, Vám opět přinášíme 3 dny nabité ježděním a zábavou pod vedením Banshee Bikes Factory Teamu. Rádi bychom pozvali všechny bikery, kteří si chtějí zlepšit své jezdecké schopnosti nebo si zajezdit s profesionálními jezdci Světového poháru, aby se zúčastnili druhého ročníku ČEPS Banshee Bikes Factory Bike Campu, který se uskuteční 14.-16.7.2015 v Bi­keparku Malino Brdo. Camp je určen jak pro začátečníky, tak i pokročilé jezdce, kteří dosáhli minimální věk 12 let.

Výuka bude probíhat během 3. dnů na tratích Bikeparku, přičemž účastníci budou rozděleni do skupin podle úrovně ježdění. Instruktoři se budou každý den věnovat jednotlivým segmentům technického ježdění, naučíme se jak spravně zdolávat různé překážky, vysvětlíme si základní chyby při držení těla, budeme se věnovat správné technice při průjezdu zatáček, skoků a dropů.





Po ježdění bude následovat zajímavý doprovodný program ve formě přednášek o zdravém životním stylu a správné předzávodní přípravě sportovce. Jako bonus sme si pro Vás připravili taky komentovaný dokument Cesta je cílem světoběžníka a legendy českého downhillu Ondry „Oryho“ Bárty, který nám osobně přiblíží jeho několikaměsíční cestování starou dodávkou do Asie a zpět.

Cena campu je 180 € a zahrnuje:
Ubytování s polopenzí na 3 dny
Vývoz lanovkou od 14. –16. 7. 2015
Profesionální instruktoři
Vstup do aquaparku
Foto/video coaching
+ mnoho dalšího

Přihlašování a info na bikecamp@skipark.sk
Facebook page s průběžným info: http://on.fb.me/1FXyBQV

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí