Pozvánka: Crazy jump vol. 2

Autor: Keli, vydáno: 23.6.2015

Dne 11.7.2014 se uskuteční v Moravičanech již druhý ročník závodů Crazy jump vol.2. Nejlepší jezdci předvedou triky na MTB a BMX kolech. Akce bude probíhat v areálu bike parku za fotbalovým hřištěm. Začátek závodů plánujeme na 14:00. Jezdci budou mít možnost trénovat od pátku. Závody budou probíhat formou Jamu, kde si každý jezdec podle svých možností zvolí překážky, na kterých pak předvede to nejlepší. Do závodu se může přihlásit každý, pokud vyplní příslušný registrační formulář. Zájemci mladší 18 let budou potřebovat podpis zákonného zástupce. Vše je dobrovolné a bez startovného. Každý závodník obdrží zdarma poukázku na jídlo a pití.





Závod začneme kvalifikací, ti nejlepší postoupí do finále, kde se utkají o price money v hodnotě 6000Kč, plus věcné ceny v hodnotě 15000kč. Na závěr proběhne soutěž o nejlepší trik – Best trik contest na největším dirtu o finanční hodnotu 1000kč. Velká lajna dostala na letošní sezónu nove 2,5m vysoké odrazy a proto se můžeme těšit na velkou podívanou od všech jezdců.

Trénink: 10:00 – 13:00
Začátek kvalifikace: 14:00 – 15:30
Finálový Jam: 16:30 – 17:30
Best trick contest: 17:45 – 18:15
Vyhlášení výsledků: 18:30

V průběhu závodu bude bohatý doprovodný program: pitbikeová exhibice v podání Jakuba Hrabala, biketrialová exhibice, ukázka kiteboardingu a zároveň zájemci budou mít možnost si vyzkoušet, jak se ovládá „velký drak“. Zájemci všech věkových kategorisi budou moci vyzkoušet lezení na 8 m umělé stěně. Pro nejmenší bude k dispozici pump track, trať která se skládá z malých hliněných překážek. Nově bude možnost si vyzkoušet a zahrát petanque.

Na večer pak připravujeme koncert pěti kapel. Začátek koncertu 19:00.
HighStreet Hooligans – punk rock / Havlíčkův Brod
Chasing Christy – hardcore / Havlíčkův Brod
Punk Floid – punk rock / Zábřeh
Burani z New Jersey – ska punk / Mohelnice
Sunset Trail – metalcore nu metal / Olomouc





Během závodů i večerní akce bude zajištěno bohaté občerstvení a něco dobrého k snědku.
Pro zájemce bude možnost si postavit stan přímo v areálu bike parku.
Velké poděkování obci Moravičany a našim sponzorům, díky kterým jsme schopni uspořádat letošní ročník.

Další info:
https://www.facebook.com/…23770055933/
http://www.bikeparkmoravicany.cz/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí