reklama

Moravsko-Slovenský DH Cup míří do Polska

Autor: Keli, vydáno: 5.7.2015

Dlouho organizátoři napínali účastníky seriálu MSDH Cupu s bonusovou lokalitou, která byla zařazena na druhý prázdninový víkend. Nyní je vše jasné, Moravsko-Slovenský DH Cup rozšiřuje působnost i do Polska, do střediska Wisla – Stožek. Více prozradí sám Zdeněk Florián.



Dlouho jsme napínali účastníky seriálu MSDH Cupu s bonusovou lokalitou, která byla zařazena na druhý prázdninový víkend.
V uplynulých pěti letech jsme se snažili pravidelně zařazovat do seriálu nové tratě a v tomto duchu budeme pokračovat i nadále. Naší snahou je ale zavítat i do okolních států, kde jednáme v lokalitách, které jsou do 150 km od česko-slovenské hranice.





Ve hře byl dlouho Semmering, kde je nový ukrajinský majitel, ale nakonec se jednání protáhlo a došlo k dohodě o spolupráci až od roku 2016.
A tak došlo na dohodu v polském středisku Wisla – Stožek, kde se buduje nová trať na které se v září pojede Mistrovství Evropy.





Bolusový závod se jede v termínu 11–12.7.2015 a zaregistrovat se můžete na webu MSDH Cupu, nebo v sobotu dopoledne v cílovém prostoru v areálu Wisla – Stožek.

Startovné s vývozem sedačkovou lanovkou na dva dny stojí 30 Eur.

Pro nejlepší tři jezdce jsou připraveny finanční prémie i věcné ceny od partnerů seriálu MeatFly, Monster Energy, DNX Shop , atd.

Informace o areálu najdete taky na: https://www.facebook.com/bikeparkstozek?&; .





Další závod se o prázdninách pojede 1–2.8.2015 ve známém středisku Velká Rača – Oščadnica, kde se rovněž připravuje změna trati a tak se máte o prázdninách určitě na co těšit.

Věřme že nám bude počasí přát a že se sejdeme v slušném počtu a užijeme si na špičkové downhillové trati.

Srdečně zve organizační výbor MSDH Cupu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí