Čeps Banshee Bikes Camp 2015 - jak bylo

Autor: Keli, vydáno: 25.7.2015

Druhý ročník kempu pořádaný Matějem Charvátem a jeho týmem ve spolupráci s bikeparkem Malino Brdo je minulostí.





Od úterý do čtvrtka uplynulého týdne si bikeři všech úrovní mohli pod vedením zkušených instruktorů zlepšit svoje dovednosti, anebo si jen užít super ježdění s partou stejně nadšených riderů. Nakonec se přihlásilo víc lidí, než jsme čekali, a tak se počet osob včetně realizačního týmu pohyboval okolo 30 . Bikeři byli rozděleni do tří skupin vedených šesti zkušenými instruktory.

Všechny tři dny byly nabyté hlavně dvoufázovou praxí v terénu, která byla doprovázena teoretickými připomínkami instruktorů zaměřených na zlepšení stylu jízdy, výběru stopy a závodních tipů.





Večer probíhal photocoaching, aby si campeři mohli zafixovat, co mohou druhý den zlepšovat a na co se zaměřit. Nechyběl ani relax v termálních koupelích nebo přednáška o první pomoci od místní horské služby.

Jako bonus se ve čtvrtek večer uskutečnila prezentace o cestování s kolem od zkušeného cestovatele a našeho instruktora – Ondry Bárty.

Několik kemperů se o navazujícím víkendu zúčastnilo závodu Mistrovství SR, kde mohli zúročit své čerstvě získané zkušenosti.





Pozitivní ohlasy odjíždějících bikerů jsou velkou motivací pro budoucí akce . Doufáme, že se Vám akce opravdu líbila a těšíme se na všechny zase příště!

Matěj Charvát & Team

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí