Bikecheck: Commencal Supreme DH 650b Přemka Tejchmana

Autor: Keli, kategorie: Bikecheck, vydáno: 4.8.2015

Přemek Tejchman je nyní specialistou endurařem, ale není tomu tak dávno, co jsme ho mohli vídat jak na fourcrossových tratích, tak i na sjezdových. A jako správný enduro závodník ví, že ve světě enduro trať rovná se o fous lehčí sjezdová trať, takže nyní ani trénink na sjezďáku nevynechává.





Jeho nové sjezdové kolo je postaveno na rámu Commencal supreme dh 650b ve velikosti M. Co se týče odpružení, tak vidlice je od značky Suntour model Rux – vidlice je vzduchová, ve vzduchové komoře jsou podložky na nastavení měkkosti začátku zdvihu, tlumič Marzocchi Roco WC.





Ostatní doplňky jsou z dílny Přemkových sponzorů, ve sjezdu poměrně neobvyklé použití plášťů Mavic Crossmax, přední Charge a zadní Quest oba v rozměru 2,4". Pláště jsou nazuty na výplety Mavic Deemax 27,5. Ovládání si vzala na starost značka Chromag – řidítka OSX 1,5 palce vysoké a 780mm široké doplňuje představec stejné značky (od Chromagu je také i sedlovka a sedátko Moon). Gripy Odi Ruffian black.





Co se týče pohonu, tak kliky FSA Gravity Gap jsou osazeny napínákem a převodníkem s 36 zuby od značky Manobike, sílu na ně přenáší pedály Mavic Crossmax.



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí