KolOna kemp - poslední místa na DéeM

Autor: Keli, vydáno: 30.7.2015

Stejně jako každý termín kempu, ani dnes tomu není jinak, nám některé účastnice onemocněly (přejeme brzké uzdravení), otěhotněly (přejeme hodně štěstí), zranily se (rychlé srůstání přejeme)… A tak se nám uvolnilo pár míst na kemp na Dolní Moravě, který proběhne již příští týden od 6. – 9.8.2015.





Tento termín kempu je smíšený, tedy určený nejen pro ženy, ale i chlapy. Pokud jste tedy přemýšleli o tom s námi vyrazit, máte nyní ještě jedinečnou příležitost své myšlenky zhmotnit a přihlásit se.

Na našich kempech vám i kolo zdarma půjčíme, pokud nemáte vlastní či uvažujete o novém… Také na vás bude čekat bohatý program včetně skvělého jídla a zábavy. Cena kempu zahrnuje pobyt, stravu, permice na lanovky, pobyt ve wellness, doprovodný progam týkající se obecně sportovního životního stylu, masáží a relaxace, videocoaching, fotodokumentaci, mechanika, výuka servisování kola, video na památku a spousty drobných dárečků od našich partnerů.





Tentokrát nebude chybět ani malý blešáček – každému z nás se přeci doma válí spousta sportovního i civilního oblečení, které už nenosíme… Co když někdo jiný má ve skříni poklad, na který právě vy čekáte? Ideální šance na směnný obchod právě na našem kempu :-) Odměňte se za tvrdou práci tím, že si darujete zážitek, odjedete plni nových zkušeností, budete mít radost sami ze sebe a ještě poznáte spoustu nových lidí… Vyražte s námi!

Není nic jednoduššího, než vyplnit přihlášku na našem webu www.kolonakemp.cz a můžete balit kufry.

Děláme kempy s láskou a pro vás!

Tereza Votavová

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí