Portášky trail open! - v sobotu zadara

Autor: Keli, vydáno: 31.7.2015

Portášky trail open! Ano! Čtete správně! Poprvé v historii MTB se budete ve Velké Úpě v Krkonoších na legendární „Marosana 4 down“ trati legálně vozit.

MRSN worxxx crew se společně se Skiareálem SKIPORT ve Velké Úpě dohodli o spuštění provozu pro horská kola. Zachován bude z velké části původní trail tak jak ho znáte z několika ročníků Marosana end of the season. Hlavní důvod je právě navrácení tohoto podniku na jižní svah na Portáškách. Už tedy není nutné stát na závodím startu, abych si mohl sjet tuhle výjimečnou trať.





1.8.2015 od 13.00 se otevřou brány do tohoto doposud uzavřeného prostoru pro širokou bikovou veřejnost a to zcela zdarma! Sobota totiž bude patřit zkušebnímu provozu.





Od 2.8.2015 vás nahoru vezme sedačková lanovka za 290,– Kč/den a provozní doba je od 9.00 do 18.00 hod. Ta samá pernamentka platí i pro sjezdovou trať na Bramberku v Peci pod Sněžkou, která hostí 9.8.2015 po delší pauze DH závod s názvem CZECH DH OPEN CZ





V Peci pod Sněžkou letos také vyrostl také hliněný pumptrack, který je otevřen denně a to zcela zdarma.

Pokud tedy pojedete na výlet na Sněžku, do Krkonoš nebo třeba na hudební festival do Trutnova, vemte si s tebou pořádné horské kolo a berte to jako typ!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí