reklama

Pozvánka: BigMat KV DOWNTOWN 2015

Autor: Keli, vydáno: 3.8.2015

Lázeňská metropole Karlovy Vary ztratí v polovině září svou naleštěnou vizáž a na jeden den se zamaskuje do své zatím asi nejdrsnější podoby. Stříkající Vřídlo, minerální prameny ani oplatky nebudou středem pozornosti. Naopak veškerý zájem padne na partu šílených riderů, vznášejících se téměř nad prameny, mnoho umělých překážek a velkolepou celodenní show. Možná právě kvůli tomu organizátoři zvolili podtitul akce „Jedinej vostrej závod v Karlových Varech“.





Po loňském prvním ročníku, který se jel v příměstské poklidné čtvrti Bohatice a měl velmi kladný ohlas, se organizátoři rozhodli uspořádat druhý ročník. Kdybychom měli porovnat loňský a letošní připravovaný ročník, dopadlo by to asi tak, že vše z roku 2014 bylo spáleno a začalo se opravdu od nuly. Jediné co zůstalo, tak jsou zkušenosti. Navázala se mnohem větší spolupráce s magistrátem, což přineslo ovoce v podobě udělení Záštity primátora města Karlovy Vary a tím se získalo mnoho výhod. Trať byla přesunuta ze špatně dostupné čtvrti do samotného centra města. Cíl je situován na jednom z nejfrekvento­vanějších míst v Karlových Varech. Dovolujeme s jistotou říct, že trať bude 100% nejdelší z celé Czech downtown tour 2015 a možná i nejnáročnější. Na trati bude přibližně 20 umělých překážek, relativně strmý profil a technicky obtížnější úseky nedovolí v horní pasáži rozhodně žádnou chybu. Spodní část bude městského typu, ale tam budou rideři spíše ve vzduchu nad hlavami diváků. Důležité je rozhodně říci, že do závodu bude vpuštěno prvních 80 závodníků a 20 žen. Přihlašovat se půjde až od 20.8. na stránkách závodu (www.kvdt.cz).



Dále se můžete těšit na dětské závody (šlapadla x odrážedla), freestylovou exhibici, pouliční vystoupení skupiny Oranžáda a na PIPE shop snowboardový contest. Pro doprovod závodníků a diváky připravujeme dvě akce. První bude předzávodní warm up 11. září a druhá akce bude volným pokračováním celého závodního dne. Po vyhlášen Vás pozveme na afterparty, na které se můžete těšit na 4 kapelky, dj´s a po loňském úspěchu promítání, dovolíme si říct, nejlepší produkce v oboru – FULLFACE Productions, která vytáhne některé ze svých dech beroucích, adrenalinem prošpikovaných vi­deí.

TAKŽE BANDO, VIDÍME SE 12. ZÁŘÍ V KARLOVÝCH VARECH NA BigMat KV DOWNTOWNU 2015.

Další info: www.kvdt.cz; facebook: KV Downtown





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí