Video: Petr Fulín vs. Michal Prokop - Plasy u Plzně

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 1.9.2015

V poslední části trilogie se Petr Fulín utkal s Michalem Prokopem na Plzeňsku. Mistra světa ve fourcrossu nakonec potká defekt předního kola.

Uzavřela se tak série videí, ve kterých proti sobě bojovali dva ostřílení závodníci – Petr Fulín (ETCC) a Michal Prokop (MTB Enduro). Dosavadní souboje probíhaly v okolí Ještědu a v ulicích Prahy, teprve na Plzeňsku se ale mělo rozhodnout, kdo je lepší.

Petr Fulín se s tím za volantem pětidveřového Leonu Cupra 280 rozhodně nemazal, Michal Prokop (na kole Specialized) ale nechtěl dát svou kůži zadarmo. Celý příběh končí defektem předního kola bicyklu a symbolickým „smířením“ obou soků, kteří společně odjíždějí nejsilnějším sériově vyráběným hatchbackem španělské značky.







Michal Prokop a Morgaw společně do konce sezóny
Sedlo je jednou z nejdůležitějších, ale také nejvíce podceňovaných součástí horského kola. Právě sedlo mnohdy rozhoduje o tom, zda se nedělní výšlap promění v příjemnou chvíli, anebo peprnými výrazy vyplněné utrpení.





Sedla Morgaw můžete již na Michalovém enduro speciálu vídat od července a to model Trian Enduro, specifický pro tuto disciplínu. „Na sedlo jsem hodně háklivý, jelikož špatný výběr sedla vám může zkazit nejednu vyjížďku. Sedla Morgaw jsou pro mě příjemným překvapením. Mám rád netradiční věci a to sedla Morgaw s jejich unikátní konstrukcí a designem splňují na celé čáře. Pro enduro mi funkčnost, hmotnost a hlavně komfort maximálně vyhovuje“ dodává Michal.

Více o Morgaw naleznete http://morgaw.com

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí