Pozvánka: MČR Freestyle BIG AIR MTB

Autor: Keli, vydáno: 2.9.2015

Mistrovství České republiky v kategorii Freestyle BIG AIR MTB, ale i závod BMX pod hlavičkou PŘEKONÁNI GRAVITACE II. se uskuteční 26. září v Kroměříži na výstavišti Floria.

Dvoudenní akce, populární kapely, freestyle mbx/mtb/fmx a řadu pivovarů s ochutnávkou jejich lahodného pivního moku. Sobota bude patřit MTB/BMX a neděle Freestyle Motocrossu. Areál nabídne návštěvníkům také dobudované parkoviště s kapacitou 1.300 parkovacích míst, více dostavěných toalet a skvělé technické zázemí. To vše napomůže k dokonalé atmosféře a nezapomenutelnému zážitku.

Mig 21, Olympic, Horkýže Slíže, Mandrage, ale také světová jezdecká špička v čele s Marinem Rantešem, Pavlem Alekhinem Vishneviy, Michalem Beranem, Damjanem Siriškim, Ondrou Šlezem, Tomášem Zejdou a dalšími jezdci osedlávajícími jak motorky, tak kola. Akce pro všechny věkové kategorie, kterou zakončíme letošní léto a na které nesmíte rozhodně chybět. Buďte u toho až opět překonáme gravitaci!

Aktuální informace a novinky najdete na FB události akce.





INFO O ZÁVODU (Mistrovství České republiky):
Závod se pojede formou vyřazování. S každým kolem se počet postupujících snižuje. Jezdci budou bojovat o první místa v závodě Překonání Gravitace/Overcome Gravity II a prize money v hodnotě 35.000 CZK. Vítěz kategorie MTB získá titul mistra České republiky v kategorii Freestyle MTB Big Air pro rok 2015.

Online registrace do závodu: http://goo.gl/…/fzmbGHmojc/

UPOZORNĚNÍ: Registrace na místě není možná. Jezdci, kteří se nezaregistrují předem, nebudou do závodu puštěni a platí pro ně vstup jako pro ostatní návštěvníky. Registrace je ZDARMA a startovné se neplatí.

KATEGORIE BMX & MTB:
Trénink | 9:30
Kvalifikace | 10:30
Finále BMX/MTB | 13:30
Finále BMX/MTB | 15:30
SUPERFINÁLE + BEST TRICK | 17:30

PRIZE MONEY: 35.000 CZK

Vstup do areálu:
1. denní: 250 Kč v předprodeji (na místě 300 Kč)
2. denní: 400 Kč v předprodeji (na místě 500 Kč)

Bližší info, seznam jezdců, souřadnice areálu najdete na: www.prekonanigravitace.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí