Kopřivná pod Pradědem: MONGOL víkend je tady!

Autor: Kamil Tatarkovič, vydáno: 21.9.2015

Prázdniny nám skončily a počasí již pomalu naznačuje, že i dny ježdění na kole v bikeparku se chýlí ke konci. Chtěli bychom vás pozvat na vyvrcholení letní sezóny v bikeparku Kopřivná pod Pradědem, které se bude konat poslední zářijový víkend 26.-27.9..





Jsme moc rádi, že jsme tuto sezónu mohli strávit společně a zažít spoustu nezapomenutelných okamžiků. Ať už jste k nám zavítali při Kopřivná Bike Openingu 2015, nebo při Enduro Race Morávka, či FDF Bike Campu, nebo jste si k nám přijeli zajezdit jen tak, děkujeme. Protože si vaše zájmu o bikepark Kopřivná velmi vážíme, rozhodli jsme si pro vás připravit takový menší dárek v podobě MONGOL víkendu konaného 26.-27.9.2015. O co přesně se bude jednat? V sobotu či neděli si budete moct za pouhých 100,–Kč vyzkoušet ve Ski Areálu Kopřivná pod Pradědem úplně vše – celodenní ježdění v bikeparku, sklouznout se tubingovou dráhou, prohánět horské koloběžky nebo letět sjezdovkou na horské bugině. To vše můžete stihnout během jednoho dne a jen za 100,–Kč! Prostě si můžete v areále vyzkoušet vše, co tu máme.  





Naprostou raritou bude v sobotu večerní měřený závod na trati FUNTRAIL, který se opravdu pojede tak trochu na Mongola, takže po tmě a bez pořádné časomíry! Start závodu bude z horní stanice lanovky po setmění přibližně okolo 19 hodiny. Nabalte si čelovky, svítilny a pojďte si vyzkoušet MONGOL RACE. Registrace do závodu bude probíhat během celé soboty až do 17:00 v půjčovně Lapierre přímo ve Ski areálu Kopřivná.  





Dalším lákadlem bude určitě i prezentace kol od značky Lapierre, kde budete moct kouknout na žhavé novinky roku 2016!  





Pokud vám to náhodou o víkendu nevyjde, nic se neděje. Příští rok jsme tu zase, a již nyní připravujeme spoustu novinek a vylepšení, abychom vám zase nabídli trochu více, a abyste se u nás cítili zase o chlup lépe!   Tým Bikeparku Kopřivná pod Pradědem

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomáš (kolaamasinky (a) rakosnik.cz) 21.9.2015 v 17:04

    Škoda, že už říjnu lano nepojede. Dost mě to tam posledně bavilo ;-)

  • anonymní uživatel pavel 22.9.2015 v 10:56

    otviraji v cervnu a konci v zari, velka škoda

  • anonymní uživatel schr 22.9.2015 v 19:43

    Taky myslím že by se mohlo jet i v říjnu.

  • anonymní uživatel igor 23.9.2015 v 12:43

    kola lapierre se půjčují zdarma?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí