Video: James Doerfling definuje freeriding

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 5.2.2016

Co freeriding? Odpověď na tuto otázku není jednoduchá. Každý to vidí jinak, za nás je to definice, tak jak ji přednesl ve videu James Doerfling. Souhlasíš?

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel sfls 5.2.2016 v 12:14

    souhlas, je to stylař! ...ale co si budem nalhávat, u nás by si moc nezajezdil :D

  • anonymní uživatel DemoNine 5.2.2016 v 18:05

    s freeridengom u nás je hlavný problém v tom,že skoro všade tam,kde by sa dalo krásne zajazdiť je buď:chránené územie alebo to niekto vlastní a sú problémy s ochranármi...popritom ak je už niekde vychodený chodník od turistov,tak myslím,že pokiaľ nieje mokro tak na tom chodníku by to nebolo ani poznať,že tadiaľ prešiel bike...a vysoko položené miesta s parkovaním ďaleko od tých chodníkov a krásnych výhľadov by určite nezazanamenali taký nárast bikerov,žeby spôsovili nejakú nadmernú eróziu pôdy ;)

  • anonymní uživatel Hanz 5.2.2016 v 19:05

    ten závěr je monstrozní! pro mně je to jasný, prostě volná jízda. jestli tam někdo natočí beko nebo ne, je to jeho věc, hlavně to musí bavit ! Taky by se mohlo tvrdit, že FREERIDE je jenom v Kanadě a snad možná taky v USA, dyk je to fuck - HLAVNĚ, ŽE JEEEE !!!

  • anonymní uživatel Bersekr 5.2.2016 v 22:10

    DemoNine> s freeridingom co sa tyka takychto lokalit oproti napr. Kanade je u nas jeden zasadny problem/fakt, ktory robi rozdiel aj v legislative. A to je celkova plocha krajiny a lesov. Ked to porovnas tak ten nepomer (aj vzhladom k hustote obyvatelstva) je obrovsky. Ale mozeme byt velmi radi aj za to co mame.

  • anonymní uživatel DemoNine 7.2.2016 v 15:06

    Bersekr> súhlasím ;)

  • anonymní uživatel Pepa 14.2.2016 v 15:31

    Hanz: přesně, nechápu proč pořád někdo musí řešit, že tohle je a tohle neni freeride a že freeride už dneska neni jako dřív - do frdele jak "neni"? Snad je to, co si postavíme a zajedeme, ne? To samý enduro, všichni z toho tlačej bobky co ještě je a co neni enduro, kdo ho smí a nesmí jezdit, kde jsou enduro trasy a jestli už to náhodou nejsou spíš freeride trasy ... Přijde mi, že lidi zapomínaj jezdit a spíš řešej výklad pojmů tvl ;)

  • anonymní uživatel mtm company (mahmoudsabet20122012 (a) gmail.com) 23.6.2016 v 3:30

    my web site
    www.mtm4web.com/...

  • anonymní uživatel ???? ???? ??? ??? ???? (infoalyaa (a) gmail.com) 4.12.2016 v 0:59

    ???? ???? ??? ??? ???? - ???????? ??????? ?? ???? ????? ??? ????? ???????? ???? ???? ??? ????? ???? ????? ?? ?????? ???????? ???? ??? ????? ?? ???
    www.sa-intergroup.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí