RPM Stav WBS 2016 ...pojďme na to rychlíci!!

Autor: WBS Media, vydáno: 9.3.2016

Po zimní nezimní pauze konečně přichází ta chvíle, na kterou všichni čekáme. Zažili jsme spoustu akcí schovaných pod střechou, museli číst spoustu nehezkých informací o zranění a hůře i úmrtí našich bikových ikon. I tak chceme dělat dále co nás baví a má cenu, nejen pro nás. Příprava, náročný trénink těch, co chtějí něco dokázat, přátelé a fajn klidné chvilky budou za necelých čtrnáct dnů pryč, rozjedeme to na plné kule v závodním tempu na prvním závodu v Bučovicích. Tak se tedy pojďme podívat na několik novinek a změn v tomto ročníku…





Podporu celého seriálu si opět na svá bedra vzala firma RPM stav za kterou i sám její majitel Roman Mahďák závodí v našem seriálu se svým týmem. Nově nás podporuje firma Mikona Auto a také Medřický Jaroslav (jediný sponzor nepožadující reklamu, protože by mu přibyla práce a už tak jí má dost). Změnou je zrušení všech sponzorů, kteří nám dávali věcné ceny do seriálu a tak se budeme na oficiální vyhlášení starat za pomoci firmy Manobike o originalitu trofejí pro vítěze seriálu v roce 2016.





Dnes jsme spuštěním online registrace na našem webu spustili sedmou sezónu bikerally. Najdete pár rozdílů mezi šestou a sedmou a to mezi lidmi, kteří se po celý rok na všech závodech starají o hladký průběh a tak i vaši spokojenost. Změny se týkají pozice kameraman, kdy mezi nás přišel po Richardovi Šimkovi jeho nástupce Marek Julinek. A konečně také zcela nový komentátor Honza Václavík, kterého můžete již znát ze spousty dalších akcí, tak mu přeji hodně nabouchaný slovník a adrenalin v hrdle.





Stálice jako Marcela Černotová a Petr Linhart dále podporují a zůstávají věrni našemu sportu a nově budou k jejich činnosti spadat i povinnosti koordinátorů, kdy Petr bude přímo řídit zastavení startu pokud se nám někdo na trati zraní a Marcelka bude po registraci vás všech obsluhovat obrazovku a tisk výsledků. Nedílnou součástí všech závodů je pozorovatel Zdeněk Bělák, který vždy najde něco co dělám špatně a tak je to můj osobní supervizor a ladič závodu k dokonalosti.





Bezpečákem nadále bude Ondra Krhánek, díky němuž bude bezpečno jak na trati, tak si vás pěkně pohlídá a prověří před startem do RZ, zda máte všechny chrániče a nesnažíte si ublížit a nám přidělávat starosti. Fotky za bikegeneration bude nadále cvakat a ladit na webu Jirka Laštůvka. Design WBS má na starosti Jirka Umlauf. A to máme ještě spoustu dalších helfrů v zásobě… sanita, záchranář, DJ, sestřičky.

Díky všem těmto lidem se můžeme těšit všichni na závody s přátelským duchem a bojovnou atmosférou.



První závod se jede již 19. března v Bučovicích – kompletní info včetně přihlašování najdeš zde

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí