Bikepark Rock-it-nice otvírá tento víkend

Autor: Štěpán Kuzmič, vydáno: 25.4.2016

Bikepark letost prochází novu érou a svou stavbou je směrován i pro méně zkušené jezdce na horských kolech.

Hlavní stavitel a trailbuilder Michal Martinek alias Týda spolu s Martinem Jirmanem předělávají a vylepšují starou známou trať T-Line, kde vzniká spousta nových skoků (lavic) místo dvojáků s mezerou, aby si trat užili všichni bikeři. Dále na všechny návštěvníky čeká lehká freeridová trať, která dostala také drobné vylepšení. Jako součást stavby bikeparku vzniká nový lesní trail, který dokonce povede tunelem pod tratí T-Line a jeho návštěvníky čeká spousta pohodové zábavy na svazích Lysé hory. Trail je zatím ve výstavbě a bude otevřen v průběhu měsíce května. Nyní návštěvníky čeká 5 km tratí, ale v průběhu letní sezony se bude pracovat na otevření dalších úseků. Například nad snowparkem, kde je plánované zakončení trailu dualovou tratí.

Součástí bikeparku je nově otevřená půjčovna kol, servis a bikeshop v zázemí haly lanové dráhy Horní Domky. V půjčovně jsou k dispozici kola AUTHOR typu Ninja FR, Patriot a dětská kola King Kong. O ochranu jezdců se v půjčovně postará firma O´NEAL a její chrániče.

Pozvánku doplňuje ředitel skiareálu Rokytnice nad Jizerou Michal Kopecký: „Na otvíračku 30. 4. čeká všechny návštěvníky zvýhodněné jízdné ve výši 1 Kč. Vezměte rodinu nebo kamarády a dorazte otevřít náš nový bikepark ROCK-IT-NICE. A večer na dolním parkovišti P2 bude probíhat tradiční pálení čarodějnic.“





V Rokytnici budou od 30. 4. po dobu měsíce května jezdit lanovka o víkendech od 9 do 17 hodin, v provozu budou denně již od června.

Více informací je k dispozici na hotline 733 733 053 nebo na info@skiroky.cz a FB https://www.facebook.com/…k.rokytnice/

Diskuze

  • anonymní uživatel technik 27.4.2016 v 0:18

    Rokytku mam rad palec nahoru za spravnej pristup k veci davat moznost i mene zkusenejm je krok spravnym smerem.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí