Bikepark Peklák otevírá 7. května

Autor: Maliňák, vydáno: 29.4.2016

Bikepark v srdci České Třebové, Bikepark Peklák, otevírá letošní sezónu již příští týden. V sobotu 7. května se rozjede vlek a zde jsou informace od Maliňáka, které se budou určitě hodit.

Loni jsme na Pekláku provedli redakční spotcheck (Spotcheck: Bikepark Peklák Česká Třebová) a byli jsme nadšeni, Peklák je menší, ale parádně vychytaný bikepark, kde se pobaví každý bez ohledu na skill.



Zdravíme všechny příznivce řádění na kole v přírodě a hlavně z kopce dolů! Již popáté zahajujeme letní sezónu a příští sobotu 7. května roztočíme opět lano na Pekláku v České Třebové.

Spoustu věcí zůstává při staru jako lanovka s kotvou zakončená očkem k uchycení za představec nebo 7 čerstvě upravených tratí různých obtížností, ale pár novinek se taky najde. Úpravu a inovaci si zasloužilo několik skoků včetně finálu do sjezdovky.





Další novinkou bude posila v půjčovně kol. Přibudou dva zánovní sjezdové stroje Kellys Noid. Půl dne s tímto krasavcem vyjde na pětistovku a kdyby vám to nestačilo, přihodíte tři čenta a máte ho na celý den. Ostatní již zaběhlé biky (Spešl Status, Agang Ninja) vyjdou 600,– na den.

Provozní doba v květnu a červnu je každou sobotu a neděli vždy od10 do 18 hodin. O prázdninách posílíme o každý čtvrtek a pátek.





Určitě se letos opět můžete těšit na závody ve sjezdu. Předpokládaný termín je přelom srpna a září. O přesném datu a všem důležitém vás budeme včas informovat na naší FB stránce Bike park Peklák a zároveň na webu www.peklak.cz





A co se jízdného týče tak půl dne bude za 230,– a den celý za 300,–. Pokud náš park navštěvujete častěji, určitě vás bude zajímat zvýhodněná permice na pět dní za 1200,– s tím, že ty dny nemusejí být hned po sobe ale kdykoliv během sezóny!

Vše podstatné bylo řečeno, vše ostatní najdete na našem webu.. Každopádně se na vás všechny těšíme a od soboty za týden na viděnou na Pekláku!

Za Peklák crew Maliňák

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí