SimpleRent: každý rok super kolo pro vaše dítě za zlomek jeho ceny

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 2.5.2016

Každý rok nové super kolo pro špunty bez nutnosti vyhazovat hromady peněz? Půjčovna dětských kol SimpleRent ti řekne jak.

Žila byla půjčovna dětských lyží, SimpleRent, která vzešla z hlavy Lukáše Juska, mimo jiné zakladatele Simpleride kempů s Richardem „Gaspi“ Gasperottim, šéfa X-centra na Gardě a taky člověka, který stál za projektem pumtracku a dirtů na pražské Štvanici. A aby těch nápadů nebylo málo, dalším krokem SimpleRentu je i možnost půjčování dětských kol.





O celém projektu ale už víc sám jeho zakladatel:
„Hlavní myšlenkou letního SimpleRentu je možnost mít špičkové, značkové kolo a přesně padnoucí přilbu pro naprosto každé dítě! Vždycky mi bylo líto, když jsem viděl dítě skrčené na malém kole, které sotva jede. Nebo když jela malá cyklistka či cyklista natažený na obřím kole zděděném po starším sourozenci. Právě tohle chceme a umíme změnit. Rozhodli jsme se zimu přenést na léto, kolo má navíc oproti lyžím velkou výhodu, že nemá lyžáky, které je nutné zkoušet. U kola stačí vědět výšku a zkušenosti dítěte, takže velké množství výpůjček se bude řešit přes internet. Kolo si vyberete na internetu a my jej pak pošleme k vám domů. Samozřejmě ale můžete navštívit i naše prodejny v Praze na Zličíně nebo Flóře. Novinkou je také možnost objednat si pojízdnou půjčovnu až k vašemu prahu.“







Samozřejmě úspora vašich peněz je tím nejhmatatelnějším přínosem SimpleRentu, hlavní výhodou je že nemusíte dělat kompromisy a můžete mít vždy správné kolo. Prostě vašemu špuntovi můžete pořídit top kolo od Specialized na jeden kalendářní rok za pár korun a nemuset řešit, co s kolem až potomek vyroste.





V nabídce budou všechny běžné dětské modely od Specialized, včetně specialit jako fatbiky či RipRocky, silnička nebo BMX kola.
Půjčovné se pohybuje od 1250 Kč do 2950 Kč za Hotrocky na sezónu, speciální kola budou o něco dražší záleží na velikosti a modelu kola. V obou případech se ale jedná o značný zlomek ceny, kterou dnes dětské kola stojí. Navíc pokud půjdete kolo po odrostlém produktu vaší lásky vrátit, můžete mu rovnou půjčit lyže na zimu.





A pokud vás nepřesvědčí možnost úspory, na stranu SimpleRentu se coby jeho patroni přidávají i Jaroslav Kulhavý a Roman Šebrle, kteří samozřejmě projekt, který má za úkol dostat děti na kvalitní kola a tím vytvořit jejich vztah ke sportu, podporují kde můžou.

Všechno důležité se dozvíte na www.simplerent.cz.





Pozn. zmíněné ceny platí pro členy klubu Ikea Family, který je partnerem projektu, jinak budou ceny o cca 20% vyšší.



/Obchodní sdělení/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí