MojeKolo

Banshee bike camp 2016 - již potřetí v Bikeparku Malino Brdo

Autor: Matěj Charvát, vydáno: 31.5.2016

Ve spolupráci s Bikeparkem Malino Brdo jsme pro Vás připravili již třetí ročník bikového campu. Zveme všechny bikery na 3 dny nabité ježděním a zábavou pod vedením zkušených instruktorů/zá­vodníků. Máte jedinečnou příležitost zlepšit své jezdecké schopnosti a zajezdit si s profesionálními jezdci Světového poháru.

Banshee Bike Camp se uskuteční ve dvou třídenních turnusech: 26.-28.7. a 29.-31.7. v Bikeparku Malino Brdo (Ružomberok, Slovensko). Zaměříme se především na zdokonalení jízdních dovedností pro technické disciplíny (hlavně sjezd a enduro). Banshee Bike Camp je určen pro začátečníky i pokročilé jezdce, kteří dosáhli minimálního věku 12 let.





Výuka bude probíhat během 3 dnů na tratích Bikeparku (http://leto.skipark.sk/), přičemž účastníci budou rozděleni do skupin podle úrovně a zaměření ježdění. Instruktoři se budou každý den věnovat jednotlivým segmentům technického ježdění, naučíme se jak správně zdolávat různé překážky, vysvětlíme si základní chyby při držení těla, budeme se věnovat správné technice při průjezdu zatáček, skoků a dropů. Nebudou chybět ani přednášky o první pomoci, nastavení a údržbě kola a také tipy a triky na závody.

Pojďte si s námi zajezdit!

Kapacita campu je omezená, registrujte se!

Dotazy zasílejte na email: bikecamp@bansheebikes.cz

Víc info a registrace: www.bansheebikes.cz/bikecamp





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí