Bikepark Špičák otevírá tento víkend

Autor: Team Bikepark Špičák, vydáno: 1.6.2016

Lucky Bastard – nová freeridová trať, kterou můžete otestovat v sobotu 4. června!





bikeparku Špičák bude tuto sobotu 4.černa hodně rušno. Startuje zde bikerská sezóna a o novinky ani letos nebude nouze. To co možná už nikoho nepřekvapí, jsou perfektně vyšejpové tratě. Rozhodně, ale nikdo nemůže přehlédnout, zcela novou trať s názvem Lucky Bastard. Ta navazuje na drop přes chatku, který vznikl v loni v horní části bikeparku. Tento nový úsek, kde na sebe navazují skoky, dropy, klopenky a wallride, je zhruba 1km dlouhý a nabízí opravdu hodně zábavy.





Pokud nemáte vlastní kolo, stavte se naší půjčovně, kde jsme obměnily 90% bikeparkových kol za nová od české značky Author. Nově jsou v nabídce i horská elektrokola.

V sobotu po vydatné dávce ježdění vás ještě čeká večerní párty s živým koncertem plzeňské kapely Muerta Mentea DJ párty se Swingin Travellers.

Již za měsíc po otvíračce s na Špičáku pojede iXS European Downhill Cup (1.-3.7.).





Na Špičáku jako jediném bikeparku v Čechách platí i letos celosezónka Gravity Card. S touto jízdenkou se můžete vydat do dalších 14ti nejznámějších bikeparků po celé Evropě.

Bikepark bude v provozu o víkendu 4.-5. června a pak od 11. června se bude jezdit již každý den až do poloviny září. Víkendový provoz bude pokračovat až do konce října.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Tom 1.6.2016 v 12:46

    kwa to vypada jak uplna parodie na BC vídeja

  • anonymní uživatel pofel 1.6.2016 v 13:23

    zas ztracenej cas stavenim picovin...

  • anonymní uživatel Cimus 1.6.2016 v 15:39

    pofel: co ty jsi za ublizeneho osla? Umis neco jineho nez nadavat na ostatni? At praci, nebo jezdeni...a klidne ti to reknu do oci. Jak budes u vizovic tak rekni a pokecame ty kokotko.

  • anonymní uživatel Pepivo 1.6.2016 v 17:53

    To víš on pofel je reprezentat a pojede na olympiádu :D zajímalo by mě jestli vůbec umí jezdit na kole bez pomocných koleček :D :D

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 2.6.2016 v 8:10

    2 pofel ....buďme rádi za Hofíka a jeho partu. 100 eliťáků a 500 vyndanejch nadšenců, který by lítali nějakej big air trail.....ty by provoz parku nezaplatili....leda kdyby si 600 lidí koupilo Gravity card a to se asi nestane že?
    Struggle ti nestačí?

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 2.6.2016 v 8:22

    ale vlastně má pofel trochu pravdu. Low skill jsou skoro všechny překážky v parku, cíleně pro širokou veřejnost. Postavit pár většich věcí pro zalepení pusy by bylo jen ku prospěchu. Nějaká frajradová odbočka ze Struggle. Tim by se i zamezilo tomu, že by tam najížděli začátečníci. Pak by byl třeba spokojenej i pofel :)

  • anonymní uživatel ježiš 2.6.2016 v 9:19

    Já vám nevím . Jako třeba v Kálnici je docela "těžká" skákavá lajna a lítá to tam kde-kdo. Mladí jezdci se to naučí velmi rychle. Tak nevidím problém... proč by to na Špičáku bylo nějak jinak . Progress je jednoznačně třeba .

  • anonymní uživatel pofel 2.6.2016 v 12:25

    ježiš: Konecne nekdo osvicenej. A ne dalsi dement.
    Cimus: Nemachruj ty azijska KOKOTKO, bych ti ji placnul, ze bys nevedel, kdo je Bolek Polifka !

  • anonymní uživatel Roman 2.6.2016 v 16:18

    Platí ještě společné bodovky pro Geisskopf a Špičák? Dík

  • anonymní uživatel Cimus 6.6.2016 v 11:48

    Pofel: a kterym pismenkem na klavesnici bys to udelal? Ja nemachruju jen se ptam co mas za problem. Porad a se vsema. Ja ani to video nevidel. Jen proste mi prijde divne kdyz nadavas na vse co vidis. A ja nejsem z asie, ale mongolska. Hrdino. Napis si na triko prezdivka at ti muzu dat korunu az te potkam na kopci jak litas uplne pekla.

  • anonymní uživatel pofel 7.6.2016 v 10:40

    Cimus: klavesou DELETE ! Problem nemam, problem maj zaprdeny dementi jak ty, vsechno se musi chvalit, protoze musime bejt radi za vsechno, jak ovce. Pico, prijedu na Spicak, vysolim 550 za permici a pak jezdim tyhle totalni hovna ? OOOOOO dekuju klukum ze spicaku, skvelyyyyy

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí