Enduro v Trentinu nabídne jak adrenalin, tak zábavu

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 30.6.2016

V Trentinu existuje mnoho míst, které se díky svým výjimečným vlastnostem přímo nabízejí pro provozování ENDURO cyklistiky. Enduro (odvozeno z anglického endurance - výdrž) klade důraz na zdolávání těžkého terénu a pokoření těch nejnáročnějších přírodních cest.





Jezdci enduro výrazně preferují sjezd plný zábavy před výjezdem. Rozmanité typy terénu, strmé sklony svahů a divoká příroda dělají z Trentina ideální místo pro ENDURO hned několika různými trasami. Zde jsou některé z nich:

PAGANELLA – Bear Trails
1000m náročného stoupání a více než 4050 m sjezdu s využitím lanovek v Molvenu, Andalu a Fai della Paganella. Trasy s celkovou délkou 59 km vedou napříč celou oblastí a jsou štědré na ohromující pohledy na jezero Molveno, Dolomiti di Brenta, údolí Adige i jezero Garda.





MADONNA DI CAMPIGLIO – Tour delle Malghe
Trasa s názvem TOUR DELLE MALGHE (Tour po farmách), která vede z Madonny di Campiglio do Gondolas Spinale, je plná překrásných přírodních scenérií .





SAN MARTINO DI CASTROZZA – Valsorda Enduro Trail
Valsorda Enduro Trail je Enduro stezka, která klesá z Alpe Tognola do Caorie a údolí Vanoi pastvinami lučních oblastí Scandola a Maso di Tognola.





Ti, kteří nikdy předtím tento sport nevyzkoušeli, se mohou spolehnout na specializovaná centra, v nichž si mohou pronajmout veškerou výstroj a zdejší instruktoři je rádi uvedou do světa tohoto adrenalinem nabitého sportu. Jednoduše řečeno Enduro kombinuje zátěž a námahu ze šlapání na kole s divokou uvolňující downhillovou jízdou v kombinaci se single tracky nabitými energií. Pot, kořeny, skály, dechberoucí panoramata, vynikající jídlo výtečné italské kuchyně a osvěžující pivo jsou neodolatelným mixem, který v Trentinu čeká na každého milovníka Enduro cyklistiky. Stačí jen chopit se příležitosti a užít si potěšení i vzrušení, které tyto trasy mohou poskytnout!

Více o trentinském světě cyklistiky najdeš na www.visittrentino.info.



/Obchodní sdělení/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí